Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjige na Jadranu

Natječaj za najbolju kratku priču Broda knjižare prešao granice

brod knjižara
arhiva VL
03.06.2010.
u 10:19

Biraju se najbolje od 250 pričakoilko ih je pristiglo na Natječa iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crbne Gore, a pobjednika ćemo doznati krajem lipnja

I oveće godine Jadranomploviti Brod knjižara. No, uoči same plovidbe na kopnu je odrađen veliki posao, raspisan je Natječaj za najbolju kratku priču  Broda knjižare. Natječaj je trajap od  26. travnja do 31. svibnja, a na njega je pristiglo je više od 250 priča, i to ne samo iz Hrvatske već i iz susjednih zemalja: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Pristigle će priče do sredine lipnja ocjenjivati stručni žiri u sastavu: Enes Kišević,  književnik, glumac i pjesnik, ujedno i predsjednik žirija, Ludwig Bauer, književnik i profesor te Igor Gerenčer, organizator projekta Brod Knjižara – Brod kulture. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem lipnja, a glavna nagrada autoru-pobjedniku kao i priznanja ostalim autorima bit će uručena na konferenciji za medije sredinom srpnja na kojoj će biti najavljen početak ovogodišnje turneje Broda Knjižare, te će ujedno biti i predstavljena otisnuta zbirka svih najboljih priča.

Prvonagrađeni autor bit će nagrađen s tjedan dana plovidbe Brodom knjižarom te prilikom za promociju Zbirke. Ostali autori čije će priče također biti objavljene u zbirci imat će priliku za jednodnevno gostovanje, promociju i potpisivanje zbirke na turneji Broda knjižare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije