Naslovnica Kultura Film

Zlatna Arena pripala je filmu "Kratki izlet", a publika je nagradila film "ZG80"

Nagradu za scenarij dobili su Rajko Grlić i Ante Tomić za film "Ustav Republike Hrvatske. Najbolji glumac je Nebojša Glogovac za ulogu Vjeke Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske", a glumica Mija Petričević za ulogu Marijane u filmu "Ne gledaj mi u pijat.
22. srpnja 2017. u 12:57 2 komentara 1970 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Veliku Zlatnu Arenu na 64. pulskom filmskom festivalu osvojio je "Kratki izlet" Igora Bezinovića. Nagradu za režiju dobila je Hana Jušić za film "Ne gledaj mi u pijat".

Pula film festival OTVOREN PULSKI FESTIVAL “Lavina” na otvorenju položila test i nasmijala publiku u Areni

Nagradu za scenarij dobili su Rajko Grlić i Ante Tomić za film "Ustav Republike Hrvatske. Najbolji glumac je Nebojša Glogovac za ulogu Vjeke Kralja u filmu "Ustav Republike Hrvatske", a glumica Mija Petričević za ulogu Marijane u filmu "Ne gledaj mi u pijat". Zlatna Arena za kameru pripala je Branku Linti za "Ustav Republike Hrvatske". Zlatna Arena za najbolju sporednu žensku ulogu pripala je Arijani Čulini za film "Ne gledaj mi u pijat", a za mušku ulogu Dejanu Aćimoviću za ulogu u filmu "Ustav Republike Hrvatske". Nagradu Breza za najboljeg debitanta dobila je Čejen Černić za film "Uzbuna na Zelenom vrhu". 

Film Igora Šeregija "ZG80" s ocjenom 4,32 osvojio je nagradu publike i Zlatna vrata Pule na 64. pulskom filmskom festivalu.Drugi film po ocjeni publike je "Ustav Republike Hrvatske" Rajka Grlića s ocjenom 4,29, a treći "Uzbuna na Zelenom vrhu" Čejen Černić s ocjenom 4,25. Najslabije je ocijenjen film Igora Bezinovića "Kratki izlet" s ocjenom 3,25.

Pula Film Festival Svu pažnju na crvenom tepihu ukrali su zaljubljeni Jelena Perčin i Momčilo Otašević Koncert u srpnju Sting: Veselim se povratku u Pulu i susretu s vjernim obožavateljima
ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

  • luli:

    i naslov festivala treba mjenjat; 'jugoslovenski festival u Puli'

  • mmmario:

    Promijenite naslov, film se zove Zg80, a ne 89.