Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muž Amy Winehouse mora natrag u zatvor

03.12.2008.
u 11:02

Blake Fielder-Civil (26), suprug britanske zvijezde soula Amy Winehouse, mora se vratiti u zatvor jer je prekršio odredbe uvjetnog puštanja na slobodu, objavio je list The Sun u srijedu.

Fielder-Civil, naime, nije prošao na testu narkotika iako je nakon zatvora prošao terapiju odvikavanja i najvažniji mu je uvjet za oslobađanje bio da ostane "čist". Sada će, kako piše list, možda morati ostati u zatvoru sve do početka 2010. godine.

Fielder-Civil uvjetno je pušten početkom studenoga, nakon čega je morao odmah u kliniku za odvikavanje.

Suprug Amy Winehouse, koja je također ovisnica o drogama, osuđen je u srpnju zbog napada na barmena i ometanja pravosuđa na kaznu zatvora od 27 mjeseci. Veći dio kazne već je odsjedio u istražnom pritvoru, a uvjetno je oslobođen uz uvjet liječenja ovisnosti.

Winehouse i Fielder-Civil u braku su godinu i pol, međutim, posljednjih se mjeseci sve češće čuju glasine da im je brak u krizi.

Fielder-Civil prošloga je tjedna u nekoliko intervjua britanskim tabloidima tvrdio kako od svoje poznate supruge u slučaju rastave ne traži nikakvu financijsku naknadu. Rekao da je za ovisnost Amy Winehouse kriv on jer ju je "navukao" na teške droge.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije