Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi biografski film

Mlada zvijezda u usponu glumit će Boba Dylana

08.01.2020.
u 09:38

Mladi glumac Timothée Chalamet za ulogu u biografskom filmu o Bobu Dylanu već uči svirati gitaru.

Timothée Chalamet najvjerojatnije će glumiti legendarnog Boba Dylana u biografskom filmu "Going Electric". Film redatelja Jamesa Mangolda, koji je već režirao i vrlo uspješni "Hod po rubu" o Johnnyju Cashu, prikazat će Dylanovu mladost te put do slave i statusa ikone američke folk-glazbe, a Timothée navodno već uči svirati gitaru za tu ulogu. 

Posljednji biografski film o Bobu Dylanu bio je "I'm Not There" iz 2007. godine, u kojem je glazbenika glumilo čak šest različitih glumaca, uključujući Christiana Balea i Cate Blanchett, koja je za tu ulogu osvojila i Oscara. 

Mladi Chalamet, kojeg je proslavio film "Call Me by Your Name", u protekloj godini bio je tražena roba. Glumio je u "Malim ženama" Grete Gerwig te briljirao u Netflixovoj povijesnoj drami "Kralj", a iduće godine pojavit će se u filmovima "Dina" s Rebeccom Ferguson i "The French Dispatch" genijalnog Wesa Andersona. 

Komentara 1

LO
lojtra2
10:43 08.01.2020.

Ako ima dobar nos onda će moći odglumiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije