Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Marulićeve dane otvara \"Moj sin samo malo sporije hoda\"

Moj sin samo malo sporije hoda
\"
19.04.2012.
u 17:41

Predstava u režiji Janusza Kice, po dramskom tekstu istaknutoga mladog dramatičara Ivora Martinića, progovara o složenosti obiteljskih odnosa

Predstava "Moj sin samo malo sporije hoda" Ivora Martinića otvara 22. Marulićeve dane koji počinju u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

Predstava u režiji Janusza Kice, po dramskom tekstu istaknutoga mladog dramatičara Ivora Martinića, progovara o složenosti obiteljskih odnosa. U središtu su obiteljske komedije majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepleću tijekom proslave Brankova 25. rođendana. Osnovno je pitanje što ga postavlja ova tragikomedija kako prihvatiti drugog, odnosno drugačijeg, onoga kojeg volimo i onoga kojem ne možemo ili ne znamo pomoći? Predstava u svibnju gostuje u Rijeci te u Novom Sadu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije