Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
box office

Loš tjedan za kino prikazivače, dobar za "Susjede iz pakla"

neighbours
Foto: Promo
1/5
16.05.2014.
u 18:39

Ovaj tjedan je kroz domaća kina prošlo jedva 46 tisuća gledatelja, dok je, usporedbe radi, u tjednu prije ovog ta brojka bila preko 73.000

Nakon četiri i više nego solidna tjedna na domaćem box office-u, ponovo jedan prilično mršav. Ovaj tjedan je kroz domaća kina prošlo jedva 46 tisuća gledatelja, dok je, usporedbe radi, u tjednu prije ovog ta brojka bila preko 73.000. OK, bio je to praznični tjedan, nedugo prije njega bile su i školske ferije, a otvorilo se i dosta nove, jake blockbusterske „robe“ pa je logično da je moralo doći do zamora (gledateljskog) materijala. S obzirom da je većina kino „starosjedilaca“ pala za 50% ili više prometa, „Susjedi“ su sasvim logično zasjeli na vrh i na drugo mjesto smjestili prošlotjedne pobjednice „Osvetu na visokoj peti“. U pet najgledanijih su i dalje drugi „Rio“, drugi „Čudesni Spider-man“ i „Noah“.

Cijeli izvještaj iz hrvatskih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

>>Treći fijasko za Johnnyja Deppa zaredom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije