Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina rada

Lidija Horvat Dunjko slavi pjevački jubilej

cvecke_nnn_kul_160417
16.07.2014.
u 15:23

U atriju Klovićevih dvora u utorak navečer ponovno je izvedena Bračna mjenica, operna komična jednočinka Gioachina Rossinija u koprodukciji Opere bb i Istarskog narodnog kazališta

        U atriju Klovićevih dvora u utorak navečer ponovno je izvedena Bračna mjenica, operna komična jednočinka Gioachina Rossinija u koprodukciji Opere bb i Istarskog narodnog kazališta, pod dirigentskim vodstvom maestra Vladimira Kranjčevića i u režiji Snježane Banović.

Predstava je ujedno bila proslava 25. godišnjice umjetničkog rada sopranistice Lidije Horvat Dunjko kojoj je cvijeće na pozornicu osobno donio i gradonačelnik Milan Bandić, a zasigurno najljepšu čestitku umjetnici i njenim kolegama uputila je publika svojim ovacijama.     

>> 'Devčić je bio vrlo strog s darom da nepogrešivo skenira koliko tko zna i može'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije