Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinoć u Londonu

"Kraljev govor" trijumfirao na dodjeli britanskih nagrada BAFTA

Kraljev govor
14.02.2011.
u 09:21

Serijal "Harry Potter" nagrađen je za izniman doprinos britanskoj filmskoj industriji, a posebnu je nagradu primio i Sir Christopher Lee koji je pozdravljen aplauzom podignute dvorane

Film "Kraljev govor" Toma Hoopera, glavni favorit za Oscara, osvojio je sedam nagrada na sinoćnjoj dodjeli nagrada BAFTA, britanskoj inačici najprestižnije američke filmske nagrade. Film je slavio u kategorijama najboljeg filma, najboljeg glumca (Colin Firth), najboljeg britanskog filma, originalnog scenarija, sporednih glumaca (Helena Bonham Carter i Geoffrey Rush) i najbolje glazbe.

Colin Firth, koji je lani slavio s filmom "A Single Man", našalio se i rekao: "Volim dolaziti ovamo."

David Fincher nagrađen je kao najbolji redatelj za film "Društvena mreža", a Natalie Portman kao najbolja glumica za ulogu u filmu "Crni labud". 

Serijal "Harry Potter" nagrađen je za izniman doprinos britanskoj filmskoj industriji, a posebnu je nagradu primio i Sir Christopher Lee koji je pozdravljen aaplauzom podignute dvorane.

Komentara 1

AG
Agramer198
17:06 15.02.2011.

Meni je film bio čisto solidan, 6/10.. u svakom slučaju dobre dođe promjena od uvijek istih Hollywood sr...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije