Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od arija do Adele

Koncert 'Četiri tenora', 13. srpnja, bit će dobitna kombinacija za publiku

Četiri tenora
Foto: Promo foto
08.07.2016.
u 09:00

"Dođite i uživajte u romantičnoj glazbenoj večeri u atriju Galerije Klovićevih dvora", poziva vas Vlado Garić, prvi tenor klape Cambi i jedan od Četiri tenora

Ako ste željni uživanja u glazbenoj večeri pod vedrim nebom ispunjenoj talijanskim kanconama, arijama te najljepšim domaćim ljubavnim baladama koje će se oriti s pozornice, požurite već danas nabaviti ulaznicu i rezervirati svoje mjesto za koncert koji će se 13. srpnja u 20 sati održati u atriju Galerije Klovićevih dvora.

Rezervirajte svoje mjesto na prvom samostalnom koncertu "Četiri tenora", kvarteta koji čine Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Škugor i Marko Pecotić. Ako je suditi po dosadašnjem zanimanju publike, već u najavi koncerta oni su postali jedna od najvećih ljetnih koncertnih atrakcija s Griča.

Na koncert vas ovaj put poziva Vladimir Garić, jedan od  četvorice sjajnih  tenora. Završio je Prvu jezičnu gimnaziju i diplomirao na Ekonomskom fakultetu te je diplomant solo pjevanja na visokoj školi "Ino Mirković" u Opatiji kod prof. Branke Ristić. Niz godina je prvi tenor popularne klape "Cambi" te gitarist splitskog blues benda "Otprilike ovako".

No, Vlado je i sve češće u opernim vodama. Od 2010. godine vanjski je član Zbora HNK Split. U solističkoj opernoj ulozi debitirao je u matičnom kazalištu ulogom Lovre Juranića u Zajčevoj operi Nikola Šubić Zrinski (27. listopada 2011.), a nakon toga je u veljači 2012. zabilježio i svoj prvi nastup kao Tonči Morovica u opereti Spli'ski akvarel Ive Tijardovića.

Sa zborom HNK Split pjevao je solističku dionicu u Schubertovoj Misi u G-duru te u Mozartovom Requiemu u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru. Sudjelovao je i u praizvedbi opere Dioklecijan Ive Tijardovića (2012.), u kojoj je pjevao ulogu Antonija te godinu kasnije u hrvatskoj praizvedbi Verdijeve opere I Vespri Siciliani (Manfredo).

O nastupu u atriju Galerije Klovićevih dvora, kaže:

"Sjajno je to što ćemo nastupiti u sklopu 35. večeri na Griču i siguran sam da će ta  kombinacija predivnog ambijenta i naših glasova i skladbi koje ćemo izvesti biti dobitna za publiku. Zato pozivam sve zainteresirane da 13. srpnja dođu u atrij Galerije Klovićevih dvora i naprosto uživaju! Pripremili smo za sve vas sjajan program za nezaboravnu, romantičnu glazbenu večer pod zvijezdama."

Vladimir ističe da je sjajan osjećaj pjevati s još tri tenora pa bi, kako naglašava, nakon te prve sezone od nekoliko zajedničkih koncerata klapsku glazbu i operno pjevanje možda čak potpuno mogao pretpostaviti svojim ranijim ljubavima prema jazzu i bluesu i nastupima s bendom.

Ipak vjerujemo da se to neće dogoditi jer Vlado je pjevač od formata kojemu leže svi ti nastupi i načini pjevanja.

Četiri tenora donose još jednu glazbenu bajku u srce Zagreba, 13. srpnja u atriju Galerije Klovićevih dvora. Nemojte je propustiti.

Ulaznice za najbolja mjesta kupuju se u Scardoni na adresi Srebrnjak 64, prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja. Ulaznice se prodaju i u sustavu Eventima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije