Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Kaćuše Osječanina Davora Špišića nasmijale Splićane

premijera, HNK Split,  Kaćuše
arhiva VL
11.12.2011.
u 13:58

Radnja koja se odvija 2030. tako je blizu da se čini da je živimo sada i upozorava na posljedice koje bi se mogle dogoditi ako se ne pobrinemo za budućnost

Zgodno je. Crna komedija koja na groteskan način otvara pitanja raščlanjenosti suvremenog čovjeka. Ali, ipak su nas nasmijale. Glumice su iznijele ovu predstavu, rekli su Splićani nakon premijere Kaćuše osječkog dramatičara Davora Špišića koja je u režiji Marije Grgurinović izvedena na sceni 55 splitskog teatra.

Zadovoljni Davor Špišić ističe kako su Ksenija Prohaska, Tajana Jovanović, Jelena Posavec Tušek i Vanda Boban u dramu unijele mediteranski štih. Radnja koja se odvija 2030. tako je blizu da se čini da je živimo sada i upozorava na posljedice koje bi se mogle dogoditi ako se ne pobrinemo za budućnost. Scenografkinja Vesna Režić na pozornicu je postavila “smeće”. Mario Leko potpisuje kostime, a glazbu Mate Matišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije