Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Izložba sudionika međunarodne likovne kolonije "Paradiso"

Likovna kolonija Paradiso u jedanaest godina razvila se u bitan međunarodni kulturno-umjetnički projekt koji je dosad okupio više od dvjestotinjak likovnih stvaralaca, vodećih hrvatskih i inozemnih umjetnika iz 23 zemlje.
20. lipnja 2011. u 18:19 0 komentara 7 prikaza
paradiso1
Pogledajte galeriju 1/3

U rapskoj galeriji Paradiso u 20 sati bit će svečano otvorena izložba sudionika 31. međunarodne likovne kolonije Paradiso, kojom će autori predstaviti produkte svojih najnovijih likovnih promišljanja.
U gradu Rabu već se čitavo desetljeće priređuje Međunarodna likovna kolonija Paradiso, koja se organizira čak triput godišnje, dajući doprinos bogatoj umjetničkoj baštini grada Raba. Ideja se u ovih jedanaest godina razvila u bitan međunarodni kulturno-umjetnički projekt koji je dosad okupio više od dvjestotinjak likovnih stvaralaca, vodećih hrvatskih i inozemnih umjetnika iz dvadeset i tri zemlje.

I ove se godine predstavlja kao važna umjetnička manifestacija, a njezin drugi, lipanjski saziv dovodi hrvatske i inozemne slikare i kipare koji će u bogatstvu različitih likovnih identiteta rezimirati likovnu situaciju i stvoriti zanimljivu komunikaciju na različitim umjetničkim razinama. Rabom će tako od 19. lipnja prošetati sljedeći umjetnici: Brigitte Brand, Valentino Moradei Gabbrielli, Massimo Lomi, Alessandro Cadamuro, Rudy Barborini i Drascho Modrich iz Italije, Robert Almaši i Miloš Prekop iz Slovačke, Kleman Brun iz Slovenije, Heike Pilleman iz Njemačke, Nataša Milovančev iz Makedonije te Eugen Varzić i Krešimir Nikšić iz Hrvatske.

 

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.