Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra... Jutra

Izložba fotografija Marija Glavića u riječkoj galeriji "Palach"

mario Glavić, izložba fotografija
Mario Glavić
18.01.2012.
u 16:28

Fotograf Mario Glavić predstavlja svoje radove u pod nazivom "Dobra... Jutra" u sklopu programa promicanja mladih autora u riječkoj galeriji “Palach”

Fotograf Mario Glavić predstavlja svoje radove u pod nazivom "Dobra... Jutra" u sklopu programa promicanja mladih autora u riječkoj galeriji “Palach”, a otvaranje izložbe održat će se u petak 20. siječnja od 20 sati u Kružnoj ulici 6. 

Mario Glavić šalje fotografije na salone umjetničke fotografije koje organizira FIAP (Federation International of Art Photography) po cijelom svijetu. FIAP mu 2010.dodjeljuje počasno umjetničko zvanje Artist FIAP, a 2011. dosta visoko počasno zvanje Excellence FIAP kao nagradu za 250 plasiranih fotografija u oko 30 zemalja svijeta. Iste godine postaje i ravnopravni član žirija na jednom od salona umjetničke fotografije pod patronažom FIAP-a. Rođen  je 1. travnja 1977. u Karlovcu gdje je završio Prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Izložba traje do 17. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije