Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BADco. slavi 15. rođendan

Institucije treba graditi u pogonu Jedinstvo

Oliver Frljić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
11.12.2015.
u 12:02

Projekt okuplja umjetnike, aktiviste i zagovarače novih institucionalnih kulturnih modela, ali i gledatelje

BADco. slavi 15 godina postojanja i u petak 11. prosinca poziva u pogon Jedinstvo, na događanje koje su nazvali “Institucije treba graditi”. To je kombinacijom žive izvedbe, izložbe, filmskog seta... a projekt okuplja umjetnike, aktiviste i zagovarače novih institucionalnih kulturnih modela, kao u gledatelje. U projektu sudjeluju: BADco., Boris Bakal & Leo Vukelić, Oliver Frljić...

Pridružite im se od 16 do 21 sat.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kravata
kravata
13:31 11.12.2015.

U pravu si i jucer su za jedinstvo ukinuli hrvatski radio u Subotici a Stankovicu nedeljom u dva bit ce gost predstavnik hrvatske zajednice vojvodanski hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije