Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prequel

HBO nas vraća u mračno doba tisuću godina prije ‘Igre prijestolja’

Game of Thrones
HBO
16.06.2018.
u 14:02

Na radost obožavatelja ‘Igra prijestolja’ dobit će prequel, odnosno seriju čija se radnja odvija prije događaja iz originalnih nastavaka serije.

Naime, televizijska mreža HBO naručila je pilot za još uvijek neimenovanu seriju na kojoj će raditi scenaristica Jane Goldman u suradnji s “mozgom operacije” piscem Georgeom R. R. Martinom.

 

Iako detalji još uvijek nisu potpuno poznati, zna se da će serija pratiti priču tisuću godina prije glavne radnje, a neki su od likova koji će biti okosnica glavne priče Bran the Builder i Lann the Clever o kojima se u seriji “Igri prijestolja” ne zna mnogo.

– Jedno je sigurno, a ne mislimo da znamo mnogo o toj priči: pratit će užasne tajne Westerosove povijesti pa sve do pravog podrijetla White Walkersa – izjavili su iz HBO-a.

I dok producenti još uvijek pregovaraju o pet potencijalnih ideja kako dočarati svijet prije glavne radnje, posljednja sezona “Igre prijestolja” izlazi iduće godine. Iako fanovi trenutačno samo nagađaju tko će preuzeti glavnu riječ u kreiranju nove serije, televizijski producenti i scenaristi David Benioff i D. B. Weiss potvrdili su kako oni definitivno neće biti dio novog projekta. Također, 69-godišnji pisac romana zahvaljujući kojem je nastala planetarno popularna serija čiji su kadrovi nastajali i u Dubrovniku trenutačno radi na posljednjem nastavku knjige te je zbog straha od preuranjene smrti redateljima unaprijed dao nalog kako bi knjiga, odnosno posljednja sezona trebala završiti. (km)

Game of Thrones
1/8

Komentara 1

MA
Makava
15:58 16.06.2018.

Game of Trones su brze bolje odlucili zavrsit i totalno su je sjebali, a sad ce snimat prequel! Kreteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije