Naslovnica Showbiz TV

U Zagrebu počelo snimanje serije "Uspjeh", prve iz HBO produkcije u regiji

Ta se šestodijelna serija najavljuje kao univerzalna, višeslojna drama fokusirana na snažne likove - troje potpunih neznanaca koje, nakon što pokušaju pomoći žrtvi nasilja, poveže nesretan slijed događaja.
07. ožujka 2018. u 16:59 3 komentara 1132 prikaza
Danis Tanović
Foto: Reuters

U Zagrebu je počelo snimanje prve serije iz originalne HBO produkcije u našoj regiji, "Uspjeh", u režiji oskarovca Danisa Tanovića, nastale prema scenariju Marjana Alčevskog, izvijestio je u srijedu Hrvatski audiovizualni centar (HAVC).

Osvojio i Berlinale Preminuo Nazif Mujić čiju je životnu priču ekranizirao Danis Tanović

Ta se šestodijelna serija najavljuje kao univerzalna, višeslojna drama fokusirana na snažne likove - troje potpunih neznanaca koje, nakon što pokušaju pomoći žrtvi nasilja, poveže nesretan slijed događaja.

Kroz ljubav, posao, obitelj, odanost, nesigurnost i zločin serija istražuje trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka u regiji i šire.

"Gorka je to oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba", ističe se u najavi HAVC-a.

U glavnim ulogama su Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Thaller.

HBO snima “Uspjeh” Seriju o Zagrebu za HBO režira Danis Tanović Danis Tanović Sjedi 5 Oskarovac Danis Tanović dobio peto dijete, sina Hadrijana Televizija POGODNOSTI HBO uveo novosti za hrvatske filmofile
ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Django
    Django:

    Ovo je prestrašno. Opet HAVC našim novcem financira umjetnike iz "regiona". Je li netko ikada čuo da BiH ili Srbija angažiraju hrvatske glumce ili redatelje? Tko zna na koji način će sada ova bratija blatiti Hrvatsku. Na neki sigurno hoće. ... prikaži još! Zar nema hrvatskih umjetnika kojima bi dobro došla koja kuna? Zar nema tema koje bi HAVC trebao podupirati? Zlatko, vrati se!