Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hepening za kraj

Gotovo 10.000 posjetitelja ‘ljetovalo’ u MSU

Jinx
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.07.2014.
u 12:00

“Ljeto u MSU” službeno će završiti 31. srpnja hepeningom Vlaste Delimar kojim će umjetnica proslaviti svoj rođendan

        S gotovo 10 tisuća posjetilaca programa “Ljeto u MSU! Uz Jadransko” koji je u subotu kulminirao koncertom kultnih Jinxa na natkrivenom platou MSU-a doista mogu biti zadovoljni i Zagreb i MSU. Održano je šest koncerata, šest klupskih svirki, šest filmskih projekcija, a dio programa bila je i izložba Vlaste Delimar koja se nastavlja u nakon furioznog glazbeno-filmskog programa o kojem je bigu vodio Branko Kostelnik, kustos MSU-a.

Zadovoljstvo ne krije ni Martina Munivrana, kustosica izložbe Vlaste Delimar koja ostaje otvorena do 24. kolovoza.

- Odaziv publike je bio odličan i na koncerte i na samu izložbu Delimarove koju je dosad vidjelo više od 7.500 posjetilaca! Brojka je još impresivnija ako znamo da je izložba počela kad su počeli i školski praznici pa nije bilo posjeta škola – kaže Munivrana. Upravo će Vlasta Delimar 31. srpnja hepeningom označiti kraj “Ljeta u MSU!” - hepeningom će proslaviti svoj rođendan, posjetitelji će doći svečano odjeveni, za uspomenu će se fotografirati s Vlastom i dobiti tu fotografiju... Premijerno će biti prikazan i spot Vlaste Delimar s bandom Let 3. Osim Jinxa, MSU je ugostio vodeća domaća imena – Rundek Cargo Trio, Elemental, Urban & 4, Gustafi i Bambi Molesters. Kostelnik je k tome svakog petka organizirao nastupe perspektivnih bendova pod krovnim nazivom „Korijeni rocka“.  

>>  Rođendanski performans i fotografiranje s Vlastom Delimar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije