Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Osijek

Glazbeni simbol Splita nakon 27 godina ponovno u Slavoniji

Mala Froramye, HNK Osijek
arhiva VL
20.01.2011.
u 14:31

Redateljicu Ninu Kleflin Slavonci su iznenadili svojim temperamentom i zato danas kaže da je sigurna kako i u njihovim venama šumi more

Tijardovićeva “Mala Floramye” oživjet će večeras i u osječkom teatru. Ova opereta u tri čina u režiji Nine Kleflin i pod dirigentskom palicom Mladena Tutavca prva je ovosezonska glazbena premijera u HNK Osijek. "Mala Floramye" u Osijeku će se izvesti nakon 27 godina, a prema riječima redateljice Nine Kleflin, bit će to predstava začinjena brojnim zagrljajima i poljupcima.

– Poziv da radim ovu predstavu malo me iznenadio, mislila sam kako će jedna mediteranska opereta izgledati u Slavoniji, no na kraju su me Slavonci iznenadili svojim temperamentom. Nakon ovog iskustva znam da u njima šumi more – kazala je N. Kleflin.

Scenografiju za večerašnju premijeru osmislio je Osman Arslanagić, kostime je pripremila Marija Šarić Ban, a za koreografiju je bio zadužen Dinko Bogdanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije