Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Futuristički triler Lockout od danas igra u hrvatskim kinima

film, Lockout, SF
arhiva VL
17.05.2012.
u 14:32

Ovaj znanstveno-fantastični triler režirao je James Mather, a glavne uloge tumače Guy Pearce, Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James...

Petsto najopasnijih kriminalaca s planeta Zemlje spava inducirani san, a sve se odvija u zatvoru koji lebdi u Zemljinoj orbiti, 80 kilometara iznad površine Zemlje. U trenutku kada u humanitarnu misiju stiže kći predsjednika SAD-a dolazi do pobune zatvorenika koji su se iznenada probudili. Kriminalci su zarobili predsjednikovu kćer (Maggie Grace), no predsjednik će jednom od njih (Guy Pearce), bivšem vladinom agentu kojem su namjestile tajne službe, ponuditi slobodu ako je  oslobodi i spasi.

Ovaj znanstveno-fantastični triler režirao je James Mather, a glavne uloge tumače Guy Pearce, Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije