Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Finale avanture koja je osvojila srca čitatelja

Stakleni otok
Foto: VL
12.12.2016.
u 11:09

U prodaji potražite „Stakleni otok“, treći dio nove trilogije kraljice ljubavnih romana Nore Roberts

Potraga za Ledenom zvijezdom šest je hrabrih čuvara dovela u Irsku. U toj je zemlji Doyle prije tri stoljeća zaključao svoje srce i jasno mu je kako je došlo vrijeme da se suoči sa svojom prošlosti, ali i time da njegovi osjećaji prema Riley nisu samo prijateljski. Sama Riley, kao arheologinja, itekako je dobro upoznata s novim okruženjem, a njezino je znanje od presudne važnosti za daljnju potragu. Upravo zbog toga ona postaje glavna meta mračne božice koja želi više od zvijezda, više od krvi čuvara. Dok pokušava pronaći tragove koje bi njezine prijatelje odveli do treće zvijezde i misterioznog Staklenog otoka, Riley mora i sama sebi priznati da je njezin odnos s Doyleom puno više od avanture. A njihov odnos i njihovo prihvaćanje ljubavi ono je što ih sve može spasiti.

„Stakleni otok“, završni dio „Čuvara“, nove trilogije Nore Roberts – neosporne kraljice ljubavnih romana, omiljene i jedne od najprodavanijih autorica svijeta – izlazi istovremeno kad i englesko izdanje.

Hrvatski će čitatelji tad saznati kako završava uzbudljiva avantura koja odlučuje o sudbini svijeta, ali i kako su se razvile tri prekrasne ljubavne priče koje su ih osvojile već ovo ljeto kad su objavljena prva dva dijela trilogije: romani „Zvijezde sudbine“ i „Zaljev uzdaha“.

Roman "Stakleni otok" potražite na svim kioscima i na mondo.hr za samo 59 kn. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije