Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Filmovi Claudea Chabrola u četiri zagrebačka art kina

Claude Chabrol
"
18.07.2012.
u 13:16

Iz retrospektive predvodnika francuskog novog vala moći će se vidjeti filmovi - Inspektor Lavardin, Betty, Pakao i Cvijet zla, Osveta, Drugi svijet, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik, Savršeni dani, Hotel Lux, Noćni izlazak...

Gostovanje 59. Festivala igranog filma u Puli u Zagrebu održat će se na četiri lokacije – Ljetno kino Tuškanac, Kino Metropolis (MSU) te KIC art kinu te Art kinu Grič. Do 20. srpnja svake večeri na Tuškancu od 21.30 sati mogu se vidjeti filmovi iz retrospektive Claudea Chabrola: Inspektor Lavardin, Betty, Pakao i Cvijet zla, a od 24. srpnja do 2. kolovoza izbor iz Međunarodnog programa, u kojem će se naći filmovi Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik, Savršeni dani, Hotel Lux, Romeos, Italija: Voli je ili napusti i Noćni izlazak. Ulaznice se mogu kupiti i online.

U Kinu Metropolis Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu od 18. do 22. srpnja u 21 sat Retrospektivi Claudea Chabrola bit će, uz četiri navedena filma, prikazan i Chabrolov debi Lijepi Serge, a potom slijedi posebna projekcija restaurirane Bitke za Alžir 23. srpnja te sedam filmova iz Međunarodnog programa (Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik te Savršeni dani), koji su na rasporedu od 24. do 30. srpnja.

U KIC art kinu od 25. do 29. srpnja te Art kinu Grič u Zagrebu od 26. do 30. srpnja u 21 sat moći će se pogledati po pet filmova iz Međunarodnog programa: Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy i Povratak u mladost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije