Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija

Cro Art Photo club otvara izložbu neuništive Marije Braut

Marija Braut
Pixsell
02.02.2011.
u 15:31

Danas je jedna od najistaknutijih domaćih umjetnica fotografije te jedna od rijetkih preostalih predstavnica zagrebačke škole fotografije

Živuća legenda hrvatske fotografije, neuništiva Marija Braut, o kojoj je prošle godine predstavljen i zanimljiv dokumentarac, otvorit će u četvrtak novu izložbu "I heart NY" u galeriji Cro Art Photo kluba u Gajevoj 25.

Rođena 1929. godine, Marija Braut jedna je od pionirki zagrebačke fotografije, koja je s kolegom Tošom Dapcem utrla put brojnim generacijama domaćih fotografa.

Danas je jedna od najistaknutijih domaćih umjetnica fotografije te jedna od rijetkih preostalih predstavnica zagrebačke škole fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije