Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postao hit

Žene 'poludjele' zbog ovog mladića i to ne zato što je udomio psa

Udomio psa pa postao senzacija
Foto: Facebook
1/2
11.02.2015.
u 11:01

– Tko je taj slatkiš? – bio je jedan od komentara koji nije bio namijenjen psu

Udomljavanje životinja redovito nailazi na pozitivne komentare, no jedan slučaj udomljavanja psa iz Australije izazvao je pravu pomamu. No, ne zbog psa ili neke dirljive priče, već zbog mladića koji ga je udomio.

Kada je sklonište za životinje iz Melbournea na svom Facebook profilu objavilo fotografiju preplanulog i nabildanog mladića s udomljenim psićem u ruci u kratkom roku su dobili oko 1.000 komentara i više od 15.000 lajkova.

Tko je taj slatkiš? – bio je jedan od komentara koji nije bio namijenjen psu. – Imate li još ovakvih muškaraca za udomljavanje? – pitala je druga komentatorica.

Ispostavilo da se radi o studentu Benu Hendersonu, a sve njegove novonastale obožavateljice razočarale su se kad su doznale da je zaručen. Nakon toga ostalo je samo pitanje – ima li brata?

Foto: Facebook/RTL

>> Hrabra bokserica vlastitim tijelom pokušala spasiti život gazdi

>> Ova vijest iz Hrvatske obišla je svijet

>> Sud kaznio psa zbog lajanja i odredio mu 'pritvor'

Komentara 3

NA
Nadalinaaa
12:18 11.02.2015.

Tužno je gledati kako se nekad ugledne novine pretvaraju u petparački tabloid.

DU
Deleted user
11:08 11.02.2015.

Uf jes dobar mali!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:07 11.02.2015.

A žene skupljaju noge ko da im muški žele pucat tamo dole a ne im ugodit. sad vidimo da je to prenemaganje i da jedva čekaju nešto toplo,žilavo i tvrdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije