Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđena

Hrabra bokserica vlastitim tijelom pokušala spasiti život gazdi

 pas
Foto: CARE CENTER VETS
10.02.2015.
u 11:44

Kad je stigla, jedva je disala. Njena su pluća teško oštećena, no pomalo se oporavlja, poručili su iz klinike

Devetogodišnja bokserica Carmen oporavlja se nakon što je pokušala spasiti život svom vlasniku koji se onesvijestio tijekom požara u obiteljskoj kući u Ohiu, javlja Fox News

Kad su vatrogasci odgovorili na poziv u pomoć u podrumu kuće pronašli su onesviještenog Benjamina Ledforda preko čijeg je lica ležala Carmen pokušavajući zaštititi svog vlasnika od udisanja dima i otrovnih plinova.

Ledford je hitno prevezen u bolnicu gdje je ubrzo preminuo, a Carmen koju su vatrogasci također pronašli bez svijesti, prevezena je u veterinarsku ambulantu.

 - Kad je stigla, jedva je disala. Njena su pluća teško oštećena, no pomalo se oporavlja, poručili su iz klinike.

>> Čarli je bio heroj ulice, pas koji je imao dušu, a netko ga je otrovao

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okus
18:54 10.02.2015.

To su dragi pozrtvovni peseki. Tko ih ima zna.

NE
neolex
12:18 10.02.2015.

Znači buldog je isto što i bokserica. Nemogu vjerovati da je to istina. Ja sam oduvijek mislio da su to dvije pasmine pasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije