Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ARGENTINA

Ukić: Velika pobjeda, konačno smo nadišli dječje bolesti

Roko Ukić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
31.08.2014.
u 15:34

- Svi smo ovo shvatili kao nastavak Europskog prvenstva i nadišli smo dječje bolesti koje su nas pratile poput onih da gubimo dobivene utakmice ili neobjašnjivo se raspadamo.

Hrvatska je u drugom kolu Svjetskog prvenstva u košarci upisala veliku pobjedu nad Argentinom. Izabranici Jasmina Repeše slavili su 90:85 što im je drugo slavlje na SP-u.

- Ovo je velika pobjeda. Argentina je u zadnjih 10 godina jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Puno toga smo pogodili izdaleka i igrali smo na 90 koševa - rekao je kapetan Roko Leni Ukić za HTV.

- Nije lako igrati protiv Argentine jer moraš biti jako raspoložen ako ih želiš pobijediti. Za dobiti takvu reprezentaciju mora se odigrati timska utakmica što smo i napravili.

Najviše problema radio nam je Luis Scola.

- Teško ga je ispratiti kad igra "peticu", nije to slučajno da on tako igra. Oni od toga žive i Scola je vrhunski realizator.

Raduje što je Hrvatska u ključnim trenucima reagirala mirno.

- Svi smo ovo shvatili kao nastavak Europskog prvenstva i nadišli smo dječje bolesti koje su nas pratile poput onih da gubimo dobivene utakmice ili neobjašnjivo se raspadamo.

Repeša: Moglo je i bolje

Izbornik Jasmin Repeša je dodao:

- Dobili smo velikog protivnika. Zadovoljan sam iako je utakmica mogla biti bolja, posebno u defenzivnom dijelu.

Sljedeći protivnik je Senegal.

- Nije lako pripremiti tu utakmicu. Mogu biti neugodni jer su jaki fizički.

>> Hrvatska pokazala pravo lice i svladala Argentinu!

Komentara 2

RA
radio02
16:45 31.08.2014.

Zaslužili su veliku potporu navijača. Košarka se vraća tamo gdje joj je mjesto.

GA
Gambit
17:34 31.08.2014.

Ukić bi trebao biti prvi razigravač. Dobro je igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije