Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita izgubila u Valjevu kod Metalca, pa joj je Partizan sve bliže

Cedevita - Union Olimpija
Marko Prpić/Pixsell
11.01.2015.
u 22:24

Bilo je 56:55 za domaćine

Košarka koju je sinoć igrala Cedevita u Valjevu bila je elementarna nepogoda. Od dva loša pobijedio je manje lošiji pri čemu je konačni ishod za nominalno slabiji Metalac spetakl, a za goste debakl. Premda su veći dio susreta bili u zaostatku, gosti su se obranom prikrali, a tricom Ukića i poveli sa 53:52.

Nakon trice Jošila, Pilepić zabija bacanja za 55:55, Ljubičić gubi loptu i Cedevita kreće u napad. U njemu tricu šutira Zubčić čiji promašaj hvata Bilan no on, umjesto da vrati loptu braničima, kreće na koš i biva blokiran od Jevtovića. Cedevitaši potom rade brzi prekršaj na Ljubičiću kako bi oni imali posljednji napad. On pogađa jedno bacanje i Cedeviti preostaje 15 sekundi za osmisliti nešto pametnije od Zubčićeva šuta za tricu.

Nažalost, upravo se to opet događa. Ukić se rješava lopte i predaje ju Pilepiću koji kreće na prodor i asistira neometanom Zubčiću koji pak opet promašuje, treći put u posljednje dvije minute. Ostaje nejasno zašto nominalni vođa Ukić nije sam potražio rješenje, zašto Pilepić nije otišao na koš, zašto se nije odigralo na teškog centra Bilana...

Kod domaćina blistao je Malešević (22 koša), a jedini dvoznamenkasti kod gostiju bio je Pilepić (16 koševa), najkorisniji je bio Ramljak (7 koševa, 5 skokova, po 2 asistencije i blokade) dok je Bilan ostao bez uobičajenog učinka (5 koševa, 7 skokova) jer je zarana zaradio četiri prekršaja.

- Mi smo tek ulaskom Žganeca stabilizirali igru u napadu i obrani što je nedopustivo jer on je jedan od najmlađih igrača - ustvrdio je Cedevitin trener Jasmin Repeša.

Poredak: 1. C. zvezda 17-0, 2. Budućnost 13-3, 3. Cedevita 11-6, 4. Partizan 10-7...

>> Serija od četiri gostovanja kreće u Valjevu

Komentara 1

OR
=orlando=
14:28 12.01.2015.

Cestitke braći Valjevcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije