Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Knjiga uz koju možete poboljšati svijet

21. siječnja 2009. u 11:49 8 prikaza

Uz sve izraženiju depresiju i predviđanja neizvjesne budućnosti, teško je pronaći razloge kojima bismo opravdali sigurnost u ljepšu budućnost i sretniji svijet.

No autori knjige 'How To Make a Difference in Just One Day' donose priče iz dnevnika ljudi širom svijeta koji su svijet učinili boljim mjestom za život. Među tim inspirativnim pojedincima nalaze se dizajnerica etičke odjeće May Cortazzi i glazbenik Dave Stewart.

Ideja koja stoji iza osobnih misli iznesenih u knjizi jest "inspiracija za poticanje mira u svakodnevnom životu' djelovanjem unutar obitelji ili zajednice.

- Ponekad o svijetu razmišljamo kao o ludom, lošem ili tužnom mjestu, ali ako zastanemo i otvorimo svoje oči i uši vidjet ćemo koliko ima dobrote ima u svijetu ljubavi i suosjećanja neovisno o religiji, rasi ili nacionalnosti. Ta dobrota je ono što naš čini ljudima. Ova knjiga ispunjena je onima koji su učinili ono što se čini nemogućim - stvorili su svijet boljim mjestom tako što su sami učinili potreban korak - rekao je sir Richard Branson, i sam ljubitelj poticajnih knjiga za samopomoć.

Ako mislite kako je ovo knjiga za vas, ne trebate krenuti put boljih knjižara, nego je besplatno skinite ovdje.

Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres