Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZKM

Kazališno vijeće većinom s tri glasa izabralo Snježanu Abramović Milković za novu ravnateljicu

snježana abramović milković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
15.11.2014.
u 18:57

Prema proceduri, prijedlog za imenovanje Snježane Abramović Milković Kazališno vijeće najprije šalje Gradskom uredu za obrazovanje kulturu i šport koji se onda upućuje Odboru za kulturu Gradske skupštine te Odboru za imenovanja

Nakon provedenog natječaja Kazališno vijeće ZKM-a većinom od tri glasa donijelo je odluku da je kandidatkinja Snježana Abramović Milković podnijela najkvalitetniji prijedlog četverogodišnjeg programa budući da je sadržajno predala najcjelovitiji pregled svih segmenata koji su vezani za vođenje jedne tako kompleksne ustanove kao što je ZKM - rekla je predsjednica Vijeća Kostadinka Velkovska.

Prema proceduri, prijedlog za imenovanje Snježane Abramović Milković Kazališno vijeće najprije šalje Gradskom uredu za obrazovanje kulturu i šport koji se onda upućuje Odboru za kulturu Gradske skupštine te Odboru za imenovanja. Završnu riječ dat će Gradska skupština koja je sjednicu trebala imati 27. studenog, a u međuvremenu je odgođena.

>> Želim biti ravnatelj ZKM-a jer on spaja ljude i projekte

Komentara 2

DU
Deleted user
17:38 16.11.2014.

pozdravi ljuštinu i reci mu da se pakira!

DU
Deleted user
17:34 16.11.2014.

koliko si dobila za ovaj članak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije