Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Lucić i Dežulović pripremili 'Melodije križa i pršuta'

lucic i dezulovic
PR Foto
11.08.2013.
u 17:30

Pod novim imenom Melodije križa i pršuta Studio LuDež, odnosno Predrag Lucić i Boris Dežulović, izvest će svoj nepredvidljivi i neponovljivi pjesničko-satirički cabaret.

Pod novim imenom Melodije križa i pršuta Studio LuDež, odnosno Predrag Lucić i Boris Dežulović, izvest će svoj nepredvidljivi i neponovljivi pjesničko-satirički cabaret na 59. Splitskom ljetu u ponedjeljak, 12. kolovoza te u utorak, 13. kolovoza u 21 sat na Matejuški.

Melodije križa i pršuta novo je izdanje putujućeg pjesničko-satiričkog cabareta Predraga Lucića i Borisa Dežulovića koje je doživilo više od stotinu izvedbi po kazalištima i pubovima, knjižnicama i rock-klubovima, trgovima i brodovima, a za koji se na Splitskom ljetu prethodnih godina tražila ne samo karta nego i predstava više.

Melodije kurbi et oporbi, Melodije Bljeska i Oluje, Melodije borbe i pretvorbe, a sad i Melodije križa i pršuta... pjesničko-satirički cabaret Predraga Lucića i Borisa Dežulovića igra se već sedmu godinu, a nikada se ne ponavlja. Predstava je to ismijane stvarnosti i nasmijane publike. Autorski i izvođački dvojac čine sljedeće individue: Predrag Cune Lucić, The Voice, na hrvatskoj sceni poznat kao Onaj Kojemu Ne Treba Mikrofon, te Boris Dežulović Tozovac, Compay Segundo, poznat kao Onaj Desno Od Lucića Što Otvara Usta.

>>Dežulović: Hrvati i Srbi nisu ništa naučili i neće se nikad opametiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije