Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad boli svaki mišić

TOP 6 načina da se brže riješite 'musklfibera' i ne mislite: Što mi je ovo trebalo?

vježbanje
Foto: Thinkstock
04.05.2015.
u 19:00

"Ideš na trening nakon toliko vremena? Sigurno se nećeš moći pomaknuti nakon toga. Svakako uzmi Andol..." Ovo je jedan od najčešćih scenarija koje ćete čuti ako nakon dugog vremena svoje tijelo opteretite intenzivnijom fizičkom aktivnošću.

Pripreme za ljeto ili redovita tjelesna aktivnost?

Trčanje, teretana, pilates, joga, insanity, košarka, nogomet pa čak i seks... Bez obzira na koju ste fizičku aktivnost "bacili uteg", jedno je sigurno - osjetili ste "čari" upale mišića ili kako volimo reći "muskulfibera".

"Ideš na trening nakon toliko vremena? Sigurno se nećeš moći pomaknuti nakon toga. Svakako uzmi Andol..."

Ovo je jedan od najčešćih scenarija koje ćete čuti ako nakon dugog vremena svoje tijelo opteretite intenzivnijom fizičkom aktivnošću. 

I zasigurno ćete "zaraditi" upalu mišića, ali to ne treba biti razlog da zbog toga odustanete od svog nauma da se ovog proljeća intenzivnije bavite vježbanjem.

Samo pratite ove savjete...

>>Vježbanje ipak nije ključno u borbi protiv pretilosti, 'ključ' je samo u prehrani?

 

Komentara 4

MA
maxxxx
11:54 06.05.2015.

Kakvi su ovo savjeti??? Najvažnija stvar je dobro zagrijavanje prije i dobro istezanje nakon treninga.

GR
Greiner
21:20 04.05.2015.

di su nestali komentari???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije