Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.10.2011. u 12:00

Prava je istina da je kuća njezine majke srušena još 1995. I kako je red s važnim kućama, sagrađena je ponovo, “još starija i veća”

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, sigurno se zabrinula da je upala u vremenski stroj kada je pročitala u Jutarnjem kako grad Lipik želi srušiti kuću u kojoj je odrasla. Prava je istina da je kuća njezine majke srušena još 1995. I kako je red s važnim kućama, sagrađena je ponovo, “još starija i veća”. Bivša prizemnica naslonjena na drugu kućicu, nakon obnove postala je samostojeća katnica od stotinjak kvadrata u kojoj nitko ne živi i u kojoj nitko nije odrastao. Rasla je samo veličina i vrijednost kuće.

Totalna kampanja

Za glasove agitiraju u školama i vrtićima

Ante Sanader, splitsko-dalmatinski župan, u predizbornom zanosu pozvao je članove vladajuće stranke da agitiraju za HDZ i u školama. A kada to odrade, mogu krenuti po glasove i u dječje vrtiće.

Majstori s mora

Kraljevički škverani ugradili pogrešan motor u brod

Đuro Popijač, ministar gospodarstva, ima veliku kilometražu ovih dana kada viri iza ramena svojoj predsjednici na turneji po Hrvatskoj. Šteta što nije našao vremena zaviriti i u brodogradilište Kraljevicu koje je pred konačnim bankrotom jer kasni s isporukom broda naručitelju, a nema ni novca, javlja Novi list. Zanimljiv je i razlog zakašnjenja – na probnoj vožnji otkriveno je da su ugradili pogrešan tip motora u brod.

Barba pun kao oko

Luka Bebić za jamčevinu Sanaderu spreman

Luka Bebić, predsjednik Sabora, koji će u mirovinu otići “za jamčevinu Sanaderu spreman”, nehotično je skrenuo pažnju na svoju nemalu imovinu stečenu dugogodišnjim grijanjem političkih fotelja. Nije to samo kuća s bazenom u Komarni koja je spomenuta kao jamstvo, primjećuje Slobodna, već se radi o milijunskim nekretninama, poljoprivrednim i građevinskim zemljištima, zavidnoj ušteđevini te pokretninama od 350 tisuća kuna. Barba ima i stan od 126 kvadrata u Zagrebu na Ružičnjaku, kuću u rodnim Desnima, veliko poljoprivredno zemljište oko Metkovića, dvije brodice, automobil, garažu, vrt... Ukratko, isplatilo mu se.

Komentara 28

DU
Deleted user
13:07 19.10.2011.

Nisam simpatizer gđe Kosor, ali mi je zanimljivo kako i Abendblatt i Morgenblatt, te mlađi, zaostaliji mu brat, SlDalm. nikad ne izvuku razne kućice i stanove Mesićevih, Ante i Ive Josipovića, Milanovića ili barem Čačića? Ili je i ovo dirigirano od, he, he, he, ONOG što je posudio novce ONOM za kupit ONO?

PE
Pegaz
14:12 19.10.2011.

Pa Cacic je barem poduzetnik, bavi se necim konkretnim, pa je imao gdje i kako zaraditi za kuce i stanove, osim toga je gradjevinar pa si je mogao i sam sagraditi, a cime se to barba Luka bavio cijeli zivot osim politiziranjem, da je mogao \"zaraditi\" toliku imovinu - stalno je nekakav komesar i samo se bavi laprdanjem...

DU
Deleted user
13:03 19.10.2011.

Odzada: Sreća da Luka Bebić nije bio u partiji u onoj državi, jer onda vjerojatno ništa nebi imao...bio bi gol i bos, kao i ostali \"tranzicirani\" kadrovi! Ili je možda ipak bio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?