Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domovinska koalicija:

Preduvjet snažne hrvatske države je snažna hrvatska desnica

Domovinska koalicija
Foto: Vedran Balen
22.08.2016.
u 14:46

- Naša je misija potaknuti razvoj gospodarstva, pomoći poduzetnicima u ostvarivanju ciljeva i educirati ih kako vlastite ideje pretvoriti u gotove proizvode – rekao je Marenić.

Domovinska koalicija, koju čine HSP AS, Desno, HKDU dr. Marko Veselica, USP i HDS predstavila je u Novoj Gradiški svoj gospodarski program "Hrvatska prijatelj poduzetniku".

Konferencija za medije počela je u 12.05 sati, što nije bilo slučajno. Time su, kažu, poslali poruku da je prošao krajnji rok da struka i sposobnost uzmu stvari u svoje ruke te povedu Hrvatsku prema njenom boljitku.

Program je predstavljen u tvrtci "Elda",  čiji je vlasnik dopredsjednik HSP AS i predsjednik odbora ove stranke za gospodarstvo Dario Marenić, poduzetnik koji je proglašen za najboljeg projekt managera 2015. godine u Hrvatskoj. Upravo on je i prezentirao program. Među osnovnim ciljevima programa za oporavak hrvatskog gospodarstva naveli su novo zapošljavanje i rast BDP-a, zaustavljanje iseljavanja mladih, rast proizvodnje i opstanak slavonskog sela. Izrazili su uvjerenje da mogu stvoriti bolje poduzetničko okruženje te pomoći oko ostvarivanja ciljeva za dobrobit poduzetnika i radnika.

- Naša je misija potaknuti razvoj gospodarstva, pomoći poduzetnicima u ostvarivanju ciljeva i educirati ih kako vlastite ideje pretvoriti u gotove proizvode – rekao je Marenić.

Predsjednik izbornog stožera Domovinske koalicije Pero Ćorić i nositelj liste za 5. izbornu jedinicu Tomislav Vlajnić istaknuli su kako za stolom sjede osobe koje imaju znanja, sposobnosti i volje započeti i završiti gospodarsku, demografsku, demokratsku i moralnu obnovu Hrvatske.

- Preduvjet za snažnu hrvatsku državu jeste snažna hrvatska desnica koja štiti i štitit će nacionalne interese. Upravo to predstavlja naša koalicija kao desno krilo Hrvatske - rekao je Vlajnić.

Komentara 15

DU
Deleted user
14:55 22.08.2016.

Samo HDZ i SDP su vladali ove protekle godine, HDZ 16 odnosno 18 godina a SDP 8 godina. Ti su ljudi izgradili ovu Hrvatsku koju imamo. Zbog njih, zahvaljujući njima, ovako nam je dobro. MOST je također dao svoj doprinosinos kao i ostale male i omanje stranke koje su koalirale s velikima. Riječju; svi političari su nam omogućili ovakav život, ovakvu zbilju, budućnost koja nas čeka. Zbog njih i njima zahvaljujući svojoj djeci ostavljamo dobru, solidnu i prosperitetnu zemlju. Potpis B. Petrov, dipl. psihijatar

Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
15:17 22.08.2016.

Samo naprid.....

GU
gunđo
15:53 22.08.2016.

Vrijeme je da nestanete kao političari sa političke scene i prepustite mjesta mladim i sposobnim pravašima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije