Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrov o debati:

Ovako su Petrov i Orešković komentirali debatu Milanovića i Plenkovića

Petrov Orešković
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
13.08.2016.
u 16:30

"I jedni i drugi su nas pokušali prevariti na svoj način. Oni bi se prvo biračima trebali ispričati radi svih laži koje su iznijeli"

Božo Petrov, predsjednik Mosta, za sučeljavanje Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića kaže - „Ništa novo“.

- Razmetali su se obećanjima kojima se razmeću zadnjih 20 godina, a kada bi došli u poziciju nikad to nisu proveli. Hravtski građani vjerujem, napokon su svjesni da su njihova obećanja karikatura kada govorite o stotinama tisuća radnih mjesta, razmećete se sa smanjenjnem PDV-a, bez ikakvog uvida u proračun, to je smiješno – rekao je Petrov kojemu je smiješno i njihovo pozivanje na očuvanje ruralnih područja .

- Jedan šuti o ekonomskih smjernicama, a drugi daje potpuno neistinite podatke. Zanimljivo je koliko ja ta priča uvjerljiva, pogotovo govoriti o bilanci kao nekom uspjehu, a u njoj nisu kamate na kredite koje su i jedna i druga Vlada podizali. Što se tiče BDP-a i njegovog rasta u zadnja dva kvartala nije se on dogodio zbog rada političara bivše Vlade već zbog cijele situacije oko Hrvatske – rekao je Petrov u Metkoviću. 

Čudi ga zašto su Most uopće spominjali. 

- I jedni i drugi su nas pokušali prevariti na svoj način. Oni bi se prvo biračima trebali ispričati radi svih laži koje su iznijeli, tražiti oprost i reći „Od danas ćemo pokušati raditi pošteno“. Nisam siguran mogu li oni raditi pošteno jer su oni „naontirali“ sustav kako njima odgovara – rekao je Petrov. Što se tiče Mostovih lista za izbore, on je prvi u 10. izbornoj jedinici,a u prvoj je Vlaho Orepić pa se neće izravno suočiti s čelnicima najvećih stranaka. Rekao je kako su obojica su iz Dalmacije, Milanović iz Sinja, Plenković s Hvara, i dodao ako uopće još znaju odakle su te ih pozvao da se oni kandidiraju južnije, u svom kraju. Rekao je kako se veseli debati na koju će i on biti pozvan.

Tehnički premijer Tihomir Orešković rekao je da mu se sviđa što se otvaraju gospodarske teme i da se nada da će one dominirati u predizbornoj kampanji. Primijetio je da je na sučeljavanju ipak, što se tiče predizbornih gospodarskih obećanja, bilo dosta pretjerivanja no nije se htio izjasniti tko je i u čemu pretjerivao rekavši da će o tome svoj sud dati stručnjaci. Naglasio je da se na kraju realizira tek 20 posto od obećanog.

>> U Metković stigli Orešković, Petrov, Hasanbegović... Predsjednica poslala Matu Granića

Komentara 59

Avatar x-y
x-y
16:36 13.08.2016.

eee moj Bozo, ti si Bozo za hrvatski narod i drzavu ispred vremena. Volio bi da me se demantira. U svakoj uredjenoj demokratskoj drzavi bi se za Bozu otimali, ali bojim se da je za hrvatski narod jos prerano. Kazee se da je pametan covjek onaj koji uci iz gresaka i nedozvoljava da mu se iste ponavljaju. Hrvatski narod vec 20 godina ponavlja iste greske birajuci dvije sestrinske stranke i nezeli da se razvija i nauci. Onda samo po sebi govori, jako mi je tesko to izreci i napisati, iskreno mi je zao glu. narod....

ZA
ZAGORECTENEJ
19:14 13.08.2016.

Bozo na sve moguce nacine razotkriva dvoglavu mafiju, a ljudi nikako progledati. Kako ih je tocno samo opisao, neprocjenivo.

ZA
ZAGORECTENEJ
19:05 13.08.2016.

Most jedino moze od mene dobiti glas, kao potencijalna alternativa dvoglavoj mafiji. Zali boze dati glasa SDPu ili HDZu, od njih nikakve koristi, dokaz zadnjih 25 godina su nas srozali na samo dno ex-komunistickih drzava. Tko glasa za takve cini zlo ovoj drzavi. Trebamo naci alternative jer dvoglava mafija nije niti ce ikada biti pro- hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije