Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Bolje je imati još jedne izbore nego trpjeti štetu'

Božo Petrov
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/3
22.08.2016.
u 18:59

Petrov je rekao da u programima HDZ-a i SDP-a ima dobrih stvari, ali da ih ne bi isticao

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je danas da je, u slučaju da stranke ne budu htjele provoditi program, bolje imati još jedne izbore nego trpjeti štetu.

Petrov je u razgovoru za televiziju N1 rekao da će, u slučaju da Most bude ponovno u prilici odrediti većinu u izvršnoj vlasti, tražiti obećanja da će stranke ispoštovati program Mosta.

– Most se zadnjih mjeseci pokušao predstaviti kao glavni kočničar, mi smo slali prijedloge zakona u saborske procedure, ali oni su bili blokirani ili pasivno ili aktivno i od strane HDZ-a i SDP-a. Primjerice, Zakon o financiranju političkih stranaka, Zakon o plaćama saborskih zastupnika, to su sve zakoni i promjene koje su oni prihvatili nakon prošlih izbora, a na kraju se nisu toga držali. Most je to gurao i gurat će. Ako ne budu htjeli provoditi program, bolje imati još jedne izbore, nego trpjeti štetu koju Republika Hrvatska trpi već 20 godina – rekao je Petrov. Dodao je da u programima HDZ-a i SDP-a ima dobrih stvari, ali da ih ne bi isticao.

Komentirao je izjavu sisačko-moslavačkog biskupa Vlade Košića kako očekuje da Most koalira s HDZ-om.

– Meni je žao što pojedinci iz Crkve ili bilo koje druge religijske skupine misle da imaju pravo uplitati se u politički život. Mogu sudjelovati u političkom životu, ali ne smiju imati utjecaj. Poručio bih gospodinu Košiću i svima ostalima da se suzdrže od bilo kakvih komentara jer to ne djeluje stimulirajuće. Političari bi se manje trebali slikati s biskupima, a puno više raditi za ljude koji su im dali glas – rekao je Petrov.

>> Prijavljen HDZ-ovac koji je šakom u glavu udario Mostovca

Komentara 57

Avatar majmunranko
majmunranko
19:18 22.08.2016.

Dakle, prošli put je Most ultimativno je tražio da premijer bude nestranački stručnjak. Danas, devet mjeseci kasnije, Most ultimativno traži da premijer bude stranački nestručnjak, seoski psihijatar vođa ćuprijaške sekte Božo Petrov. Što je zajedničko Mostu od prije devet mjececi, i Mostu danas? Ništa, osim ultimatuma, a to je meni zorni dokaz da se uistinu radi o sekti luđaka ispranih mozgova kojima je glavni cilj uzurpirati što više vlasti isključivo radi vlasti i moći.

Avatar majmunranko
majmunranko
19:13 22.08.2016.

Ma vidi ti to, pa Božo je upravo priznao da su ćuprijaši bili ti koji su nam priskrbili ove izvanredne izbore, a to će napraviti još jednom, pa još jednom, pa još jednom, sve dok se sve u državi ne raspadne i onda biračko tijelo konačno ne popusti, izgubi svaku nadu i podari našem refourmatoru Boži apsolutnu većinu, baš onako kao što je to radio i Hitler koji je u razdoblju 1928-1933 isprovocirao izbore pet puta, da bi na kraju osvojio apsolutnu većinu. Naravno, prije zadnjih izbora je preuzeo, kao i sada Most, represivni aparat, te si je malo prilagodio i popise birača.

AN
Antioh
19:50 22.08.2016.

Petrov pljujes u zlicu koja te othranila. Toliko o tebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije