Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opušteno na početku kampanje

Andrej Plenković zapjevao pjesmu Miše Kovača, poslušajte kako zvuči

andrej plenković pjeva
Foto: Screenshot
1/7
16.08.2016.
u 16:24

HDZ je na Hvaru krenuo u predizbornu kampanju. Šef stranke Andrej Plenković u društvu simpatizera je i zapjevao

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prvi dan službene predizborne kampanje provodi na otoku Hvaru čime, kako je rekao novinarima u Starom Gradu, pokazuje da vodi računa o svom podrijetlu i otoku s kojeg potječe. Na početku izborne kampanje šef HDZ-a opustio se u društvu svojih simpatizera i zapjevao pjesmu Miše Kovača "Noćas ćemo zemlji k'o materi reći".

Podsjetimo, Plenković je na Hvaru sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Staroga Grada.

– To je poruka da kao čovjek koji po očevoj strani potječe s otoka Hvara cijenim svoje korijene, svoje pretke, ljude čiji su simboli i vinova loza, i maslina, i lavanda, ali i težak rad naših težaka i ribara – poručio je novinarima. Poslijepodne je imao zakazan prvi predizborni skup u gradu Hvaru. 

Otkrio je novinarima da se HDZ zbog financiranja kampanje zadužio kod jedne komercijalne banke “po tržišnim uvjetima primjerenima političkim strankama”, te da će financiranje kampanje biti potpuno zakonito, transparentno i odgovorno. 

> > 'Idemo po pobjedu': HDZ na Hvaru krenuo u kampanju za izbore

Komentara 34

PP
pp
17:02 16.08.2016.

Plenković je cool. Zokster je pokazao šta zna i dokazao da ne zna. Imao je četverogodišnji neuspješni mandat što priznaju i sami njegovi glasači i simpatizeri. Plenković je nov. Treba mu dati šansu. Ne znam kakav će biti ali Milanović je imao šansu i nije ju iskoristio. Vrijeme je za Plenkovića.

CU
cungalunga
16:53 16.08.2016.

Plenki direktore!!

AS
atilla sb 1986
16:53 16.08.2016.

bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije