Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sazvali hitno predsjedništvo

Stanimirović: Raškovića možda ucjenjuje netko s druge strane, ali mi ne

Vojislav Stanimirović
Foto: Borna Filic/PIXSELL
26.11.2015.
u 20:19

Mi ćemo sazvati Predsjedništvo i izvršni odbor iz Šibensko-kninske županije na hitnu sjednicu da razmotrimo ovakvo stajalište i odnos prema odluci Predsjedništva i onda ćemo vidjeti kakav stav prema Reškoviću zauzeti – kazao je Stanimirović.

Nakon što se zastupnik SDSS-a Mirko Rašković danas samostalno pojavio na konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović za N1 televiziju kazao je da će stranka sazvati hitnu sjednicu Predsjedništva kako bi razmotrila njegov istup. Izjavio je i da se na njega vrše politički pritisci. 

– Mi smo na razini Predsjedništva SDSS-a jednoglasno odlučili dati potporu mandataru Zoranu Milanoviću. Rašković je to i potpisao i složio se da Milorad Pupovac sve priopći predsjednici na konzultacijama. Rašković je ispao nekorektan te je izrekao neistinu da ga netko iz SDSS-a ucjenjuje. Možda ga netko s druge strane ucjenjuje, ali mi ne. Mi ćemo sazvati Predsjedništvo i izvršni odbor iz Šibensko-kninske županije na hitnu sjednicu da razmotrimo ovakvo stajalište i odnos prema odluci Predsjedništva i onda ćemo vidjeti kakav stav prema Reškoviću zauzeti – kazao je Stanimirović.

>> Zastupnik SDSS-a Mirko Rašković na posebnim konzultacijama s predsjednicom. 'Nisam dao potpis za Milanovića'

Komentara 70

Avatar majmunranko
majmunranko
20:37 26.11.2015.

Ma jok, vi iz SDSS-a ste mali mačići, nikog ne dirate, tu i tamo likvidirate 200 ranjenika iz vukovarske bolnice, ali i to je onako slučajno, jeli bre Stanimiroviću?

Avatar juricamesko
juricamesko
20:35 26.11.2015.

Stanimiroviću pa već prijetiš i ucjenjuješ umjesto da poštuješ njegovo demokratsko pravo da sam odluči.zašto bi on eksplicitno tvrdio da ga se ucjenjuje unutar vaše stranke.

CO
Cosinus
20:34 26.11.2015.

Ne znam da li igdje ima da ratni gubitnici vladaju kao kod nas. Oni koji izgube rat, kao što je npr. Pavelić, bivaju podređeni pobjednicima, ali kod nas to nije tako. Povijest se prekaja po potrebana. Sretno nam svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije