Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domoljubna koalicija u Splitu

Karamarko: Naša vlada će naći način da pomogne nogometni klub Hajduk!

tomislav karamarko
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
03.11.2015.
u 20:18

Kaže kako nas za 35 godina mora biti 5 milijuna i da HDZ ima program po kojemu ćemo doći do tog cilja. Za svako novorođenče 1000 eura nije trošak, kaže, već investicija svih investicija.

Tomislav Karamarko najavio je izbornu pobjedu na središnjem skupu Domoljubne koalicije u Splitu gdje ga je dočekala puna dvorana na Gripama.

–Povijest neće dopustiti da se hrvatska država uruši i zato je naša pobjeda neminovnost! – rekao je u govoru Karamarko i istaknuo kako Zoran Milanović i njegova Vlada pričaju laži, a njihova vladavina bila je potpuni debakl.

– Kako se smanjuje nezasposlenost? Tako što ljude šalju vani! Odlaze Hrvati u Irsku, u Dublin. Tko su ti koji su to dopustili, koji su ugušili 100.000 radnih mjesta, zadužili nas za 100 milijardi kuna. Gdje su tih 100 milijardi, jesi li ostvarili neki projekt, što su napravili? – rekao je obraćajući se okupljenima Karamarko. Kaže kako nas za 35 godina mora biti 5 milijuna i da HDZ ima program po kojemu ćemo doći do tog cilja. Za svako novorođenče 1000 eura nije trošak, kaže, već investicija svih investicija.

– Je li moramo plaćati 4 milijuna kuna uredu bivšeg predsjednika – pitao je Karamarko, a dvoranom su se prolomili zvižduci.

– Pretvorili su se u domoljube, jeste li vidjeli kako mašu zastavama na svojim skupovima?! To su obilježja koja su bila u nama i kada su bila zabranjivana, to su nam naši didovi usadili, a njima je Amerikanac rekao mašite zastavama. Zato se troši naš novac. Ali, to je dio naše pobjede već sad jer smo ih naučili da trebaju voljet domovinu i mahati svojim zastavama i da je Tuđamn najveći Hrvat 20. stoljeća a ne neki Josip Broz – zaključio je Karamarko.

Dodao je da Milanović i njegovi glume domoljube ali su zakasnili.

– Ostavljaju nam 270.000 nezaposlenih, na desetke tisuća zaposlenih koji ne primaju plaću kao i blokiranih. Dok su oni trošili pare za Amerikanca mi smo radili, imamo program i dolazimo na vlast spremni. Oni su naučili vladati, a mi dolazimo služiti svom narodu – tvrdi Karamarko.

Kaže da je od kako je preuzeo HDZ bio napadan, sotoniziran kao desničar.

– Naša starnka bila je optužena i osuđena zbog nečeg što su možda učinili pojedinci. Gdje se to još dogodilo u svijetru? Naši članovi su blokirani, nezaposleni, oni koji bježe vani, naši članovi su prosječni Hrvati, a oni će nas koji volimo svoju domovinu proglasiti kriminalnom organizacijom, i to zato što smo stvorili hrvatsku državu, zato su montirali taj proces. Bogu hvala i to je gotovo – rekao je Karamarko i rekao da oni koji mašu iskaznicom HDZ-a očekujući povlastice i nezasluženu plaću da je bolje da sami izađu iz stranke. Govorio je i o nogometu.

– Sve ćemo napraviti da Hajduk i dalje živi! Naša Vlada će naći načina da pomogne nogometni klub Hajduk – rekao je Karamarko, koji je za splitski nastup plavi šal zamijenio bijelim, objašnajvajući da je imao potrebu to reći jer oni koji kažu "ili mi ili oni" dijele hrvatsku na Zagreb i Split, na Dinamo i Hajduk. Na koncu je pozvao okupljene da izađu na izbore i poželio im da ih čuva Bog kao i našu lijepu domovinu.

>>  'Hrvatska raste i najvećem dijelu naroda je drago zbog toga, a onima kojima nije - evo figa'

Komentara 127

Avatar Beowolf
Beowolf
22:07 03.11.2015.

Treba pomagati i razvijati hrvatski sport , bez obzira iz kog kraja dolazi

RI
Rizlman
20:42 03.11.2015.

HDZ će u Dalmaciji sve pomesti.

Avatar BratKrešo
BratKrešo
20:50 03.11.2015.

Ako ima 70 000 000 (sedamdeset milijuna kuna) za imigrante u mjesec i pol dana, naći će se i za šport i za pronatalitetnu politiku i za bolesnu djecu.. malo manje dokumenti i teršelički, malo manje savi štrbcu i pusičima, malo manje imigrantima i evo novaca za stvarne hrvatske probleme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije