Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA

HDZ nastavlja s objavama SDP-ovih top 10 propalih obećanja

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
28.10.2015.
u 16:20

Deveto obećanje, navode, bilo je da će do kraja mandata znatno smanjiti stopu nezaposlenosti, odnosno povećati stopu zaposlenosti

HDZ nastavlja s objavama SDP-ovih top 10 propalih obećanja – neispunjenih obećanja iz Plana 21, koje Vlada Zorana Milanovića, kako kažu, u svom mandatu nije realizirala.

Danas su objavili deveto obećanje – da će Vlada do kraja mandata znatno smanjiti stopu nezaposlenosti, odnosno povećati stopu zaposlenosti.

– Unatoč turističkoj sezoni i sezonskom zapošljavanju, u srpnju ove godine broj zaposlenih u Hrvatskoj bio je na najnižoj srpanjskoj razini u posljednjih 15 godina! (HGK, 24. kolovoza, 2015.) 
A prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u samo mjesec dana – u razdoblju od 28. rujna do 28. listopada 2015. godine, posao je izgubilo 16.271 građana! – objavio je HDZ u priopćenju.

>> Milanović: Ne morate me voljeti, ali došlo je do toga da se ljudi moraju opredijeliti za mene

>> HDZ: krećemo s objavom SDP-ovih top 10 propalih obećanja iz Plana 21

Komentara 136

PO
potrebi
16:40 28.10.2015.

Opet će biti panika u kokošinjcu. Hdz objavljuje činjenice o lažima iz plana 21 kukuriku vlade. Jer na kraju se podvlači crta i gledaju rezultati. Rezultata nema, samo laži o rastu. Drugovi niste valjali, ne valjate i ne biste valjali. Zbogom!

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:31 28.10.2015.

Dopunjavam. Dakle, SDP je u 4 godine uništio 63 tisuće radnih mjesta, odnosno 5% svih radnih mjesta. U sektorima koja stvaraju dodanu vrijednost cijele godine SDP je u 4 godine uništio čak 84 tisuće radnih mjesta, odnosno 10% svih radnih mjesta. U četiri godine mandata SDP je iselio najmanje 92 tisuće radno sposobnih građana. Svi ovi podaci su službeni podaci državnog zavoda za statistiku i lako su provjerljivi, odnose ne na period kolovoz 2011-kolovoz 2015, što znači da su stvarni podaci još gori, jer se ovdje radilo o vrhuncu turističke sezone. Broj zaposlenih je danas zaista najniži u zadnjih 15 godina.

BA
barbaizamerike
16:42 28.10.2015.

ANKETA : : : : najveci promasaj SDP stranke je Milanovic prica se da tako misle I Komadina I Picula a i mnogi iz SDP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije