Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Osijeku

Glavaš i Vulin zajedno stigli na biralište, Vulin: 'Očekujem tri mandata'

glavaš vulin
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
08.11.2015.
u 11:41

Jedina samo stranka koja štiti interese našeg zavičaja, Slavonije i Baranje, Srijema i Podravine, uz naravno ono što je na prvom mjestu, a to su nacionalni interesi – kazao je Vulin.

Rame uz rame, na biralište su u središtu Osijeka sjeli osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš te čelnik te stranke Dragan Vulin. Izborno im je mjesto, inače, točno ispod prostorija njihove stranke.

-Očekujem najmanje klub saborskih zastupnika, odnosno tri mandata, a iskreno vjerujem da će rezultat biti puno bolji. Jedina samo stranka koja štiti interese našeg zavičaja, Slavonije i Baranje, Srijema i Podravine, uz naravno ono što je na prvom mjestu, a to su nacionalni interesi – kazao je Vulin.

Branimir Glavaš na novinarsko je pitanje kazao da nacionalni interesi nisu ugroženi, “ali u odnosu na procjene što će se događati u buduća vremena, moglo bi se dogoditi da budu ugrožena”.

-HDSSB je regionalna, nacionalna i proeuropska stranka – zaključio je Glavaš.

>>U 7 sati otvorena birališta u Hrvatskoj. Pogledajte tko je sve do sada obavio glasovanje!

>>Kako glasati da vam listić bude važeći: Najispravnije je zaokružiti listu i kandidata s te liste

Komentara 1

Avatar Bruno
Bruno
13:35 08.11.2015.

HDSSB crta svastike! Nije tako davno kad je HDSSB Milanovicu nudio Lex Perkovic u zamjenu za regije, Milanovic odbio rekao : To s regijama je opasno, i on je "nacionalno svjesniji" od HDSSBa !! Prije tri i po godine Glavass je izjavio da je Milanovic najbolji premijer ikada , prije 9 mjeseci HOS nazvao paravojskom , par mjeseci kasnije na RTLu pozvao Hrvate da ne glasaju za Kolindu nego za Josipovica , trguju oko cirilice u Vukovaru ... Branimir Glavas je otrovni Manipulator kojem nije mjesto ni u stranci ni u politici , jeste osudjen u montiranom procesu ali moglo mu se suditi radi ratnog profiterstva a pod zagonetnim okolnostima izginula je gomila Hrvata dok je on bio gospodar zivota i smrti u Slavoniji - tjesno suradjivao s Josipom Perkovicem tokom rata . Njegovo pozivanje na Franju Tudjmana je laz i demagogija , istina je da se prijetio Tudjmanu , pojavi li se u Slavoniji da ce ga tako nogom u Straznjicu da ce letiti do zagreba , promjenio se kad su ga uhapsili i odveli u Zagreb nedjelju dvije dana . Hrvatskoj ne trebaju politikanti poput Branimira Glavasa takve treba nogom u guzicu i potjerati zauvjek, psihijatriju , zatvor svejedno kuda, zastititi naciju od takvih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije