Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović je 'bahat'

Ruža Tomašić prognozira: Sadašnja vlast odlazi do Božića!

Ruža Tomašić
Foto: Antun Petračić
1/5
02.05.2014.
u 19:03

Iz europskih fondova uzimamo premalo, plaćamo veću članarinu nego što dobivamo. Da, čeka nas 11,8 milijarda eura, ali nismo pripremljeni za njihovo preuzimanje, istaknula je Tomašić

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, dosadašnja europarlamentarka, a očekuje i novi mandat, uz dobivenih najmanje 100.000 glasova, danas je svoju kampanju odradila u Sunji, poslijepodne u Petrinji, a večeras je u Lekeniku.

Na javnoj tribini u prepunoj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji ponovila je svoja dobro poznata stajališta, otvorena, slobodna istinita, rekla je, kako nastupa i u Europskom parlamentu. Zamjerila je aktualnoj vlasti na premalom upoznavanju građana s funkcioniranjem i projektima EU, a premijera Zorana Milanovića nazvala bahatim i bezobraznim; u deset mjeseci on ni jednom nije na razgovor pozvao 12 parlamentaraca iz Hrvatske. Prognozira smjenu sadašnje vlasti do Božića.

–  Iz europskih fondova uzimamo premalo, plaćamo veću članarinu nego što dobivamo. Da, čeka nas 11,8 milijarda eura, ali nismo pripremljeni za njihovo preuzimanje. Kao mala i nova zemlja nismo ravnopravni, ni pravi partneri, hrvatski jezik nije jednak s ostalima. Engleska, Njemačka i Francuska žele EU na federativnom principu sličnom SAD-u, a mi smo za uniju ravnopravnih i jednakih država i naroda. Ne smijemo se odricati svojega, mi smo svoji na svome, vlastiti gospodari i bit će kako sami želimo. Kao što je rekao Ante Starčević, Hrvatskom mogu vladati jedino Bog i Hrvati, hajdmo se tako i ponašati – tribinu u Petrinju zaključila je Ruža Tomašić.

U današnjoj kampanji u Sisačko-moslavačkoj županiji prate je potpredsjednik stranke Ivan Tepeš, glavni tajnik Pero Ćorić, predsjednik sisačko-moslavačke organizacije Tomislav Dujmenović i lokalni dužnosnici te partneri iz HDZ i HSS.

>>Tomašić: Godišnje gubimo 200 milijuna kuna čiste zarade!

Komentara 26

DE
Dejan1000
19:30 02.05.2014.

I prije Bozica. Sto prije to bolje.

ZE
zelja12
19:33 02.05.2014.

do bozica ce unistiti i ostalo , svaki dan novi slucajevi postene ljevice . Sto ste napali Ruzu , napadajte premijera i njegove lopove ili ste i vi podobni , pa bi sve postene domoljube poslali van u svijet kaoo sto su crveni i ostali desetljecima radili. Pozdrav , za dom znate sto.

BA
Black Angels
19:19 02.05.2014.

Bravo ruzo...ti si ruza hrvatske...eh da je bar ovakvih vise...i da dragi bog cuje tvoje rijeci...i da istera tu gamad dezertetsku i parazitsku...kad je trebalo braniti hr onda su zbrisali van...a neki....kao premijer...nije ...imao vremena jer je morao studirati...a danas se prenemaze...a nezna sastaviti recenicu a da ona na nesto slici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije