Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrsić u Požegi

Učinit ćemo sve da mladi ne odlaze van

Mirando Mrsić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
07.02.2015.
u 00:05

Gubitak Odlazak samo jedne osobe velik je gubitak za našu zemlju

Odlazak makar i jedne osobe iz Hrvatske veliki je gubitak za našu zemlju. Stoga moramo napraviti sve što je u našoj moći da omogućimo mladim ljudima ostanu u Hrvatskoj – rekao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić na predstavljanju mjera za poticanje zapošljavanja “Garancija za mlade” u petak u Požegi. On je istaknuo kako najviše nezaposlenih mladih ima završenu srednju školu, što govori o problemu neplanskog strukovnog obrazovanja.

– Dugo godina obrazujemo mlade za Zavod za zapošljavanje i tome mora doći kraj – dodao je Mrsić.

>> Mrsić predstavio mjere za poticaj gospodarstvu

Komentara 30

AM
amky1
00:11 07.02.2015.

Nemojte činiti ništa molim Vas.

RI
Rim15
00:28 07.02.2015.

sada je vec kasno 60 000 tisuca je vec otislo moj pajdo

JA
ja123pao
00:37 07.02.2015.

Učinit ćemo sve da mladi ne odlaze van --------------------------------------------------------- vrijeme ti je isteklo. odlaziš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije