Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva beba u Banskim dvorima:

Premijer Plenković sretan i nasmijan izlazi iz rodilišta u Petrovoj

plenković
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
21.02.2017.
u 15:15

Niti jedan premijer koji je stolovao na Markovu trgu u ovih dvadeset i pet godina hrvatske samostalnosti nije postao tata, sve do Andreja Plenkovića

Premijer Andrej Plenković drugi put je postao otac, prenose 24sata. Njegova supruga Ana Maslać rodila je curicu jutros oko 3 sata u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Mama i beba trenutačno se nalaze u apartmanu koji čuva osiguranje, a djevojčici su nadjenuli ime – Mila. 

Vijest o blaženom stanju svoje supruge premijer je prije nekoliko mjeseci podijelio tek s obitelji, želeći svoju privatnost držati što podalje od javnosti. 

Ipak, vijest se ipak brzo pročula u političkim krugovima, pogotovo zato što je premijerovo drugo dijete ''prva beba u Banskim dvorima''.

Ni jedan premijer koji je stolovao na Markovu trgu u ovih dvadeset i pet godina hrvatske samostalnosti nije postao tata, sve do Andreja Plenkovića.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014., a te iste godine, dva mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin Mario koji je ime dobio po djedu.

>> Tko je Andrej Plenković? Zvali su ga Šurjak, a obožavao je - košarku

>> Veliki intervju Ivana Pernara: Kako se zaljubio u 20 godina stariju Njemicu i zašto nije ustao na himnu

Ključne riječi

Komentara 7

TR
tretez
12:27 21.02.2017.

Srdačne čestitke! Uvijek je lijepo čuti za novi život!

SL
slovenc007
13:13 21.02.2017.

Čestitamo roditeljima. Nek je živa i zdrava :)

UN
unbekant
17:16 21.02.2017.

Tati i mami cestitke,a novorodjencetu,puno zdravlja i sretano odrastanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije