Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović i grabar Kitarović

Primopredaja dužnosti daleko od očiju javnosti

kolinda
Foto: HINA/PIXSELL
17.02.2015.
u 19:32

Zašto Ivo Josipović ne želi dočekati Kolindu Grabar Kitarović pred očima javnosti u njezinu novom uredu, iz njegovog ureda nisu objasnili

U Uredu predsjednika u srijedu poslijepodne održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, potvrđeno je iz tranzicijskog tima izabrane predsjednice, javlja RTL.

Josipoviću mandat završava u srijedu u ponoć. To je i zadnji radni dan njegovom timu savjetnika koje je imenovao nakon što je postao predsjednik Republike, a kojima je potpisao razrješenja s 18. veljače.

 - Ta primopredaja je svojevrsna kava, gdje će njih dvoje sjesti i kroz nekih pola sata, uz kavu, obaviti tu primopredaju , izjavio je glasnogovornik nove predsjednice Mladen Pavić.

Zašto Ivo Josipović ne želi dočekati Kolindu Grabar Kitarović pred očima javnosti u njezinu novom uredu, iz njegovog ureda nisu objasnili. 

Uz Grabar-Kitarović primopredaji će nazočiti njezin najuži tim, a neki od budućih suradnika mogli bi biti poznati do kraja tjedna.

>> Kolinda ima silan kapital, 
ali imao ga je 
i Milanović

Komentara 21

BA
bakulušić
19:50 17.02.2015.

Bolje tako nego da Elizabeta Gojan opet pravi emisiju.

Avatar navijač
navijač
20:10 17.02.2015.

Nema čistu savjest , eto zašto .Dobro da i primopredaja netraje 5. godina,nikad više dočekat da ode crveni.

Avatar juricamesko
juricamesko
21:15 17.02.2015.

ma moze raditi sta god zeli ovih preostalih 48 sati i sve mu je badava.konacno ce u hrvatskoj prestati 15-godisnja duga mracna noc i rjesit cemo se jugokomunisticke zmije. a u cetvrtak konacno sunce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije