Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjerena izjava

Pave Župan Rusković: Ankete su najbolji odgovor svima

Pave Župan Rusković
08.01.2012.
u 17:57

Na pitanje što misle o izjavi dubrovačke dužnosnice njih 91 posto zaokružilo je "Istina boli - Australci se užasno ponašaju u inozemstvu"

- Rezultati ankete prema kojima Australci sami smatraju kako su i više nego neprimjereni turisti odgovor su svima koji su reagirali na moju izjavu - rekla je za Novu TV Pave Župan Rusković, bivša šefica destinacijskog menadžmenta Dubrovnika. Smatra kako su ankete "točka na i".

Inače, Rusković je dobila otkaz od gradonačelnika Andre Vlahušića zbog izjave o australskim turistima.

- To je već, kad dolazi u grad, pijano, ludo, drogirano, ne znam što bih rekla, svakako nešto nije apsolutno adekvatno za ovaj grad' - rekla je Pave Župan Rusković nakon čega je dobila otkaz.

Međutim, provedena anketa pokazala je kako se sami Australci slažu s Rusković. Naime, na pitanje što misle o izjavi dubrovačke dužnosnice njih 91 posto zaokružilo je "Istina boli - Australci se užasno ponašaju u inozemstvu", dok ostalih devet posto smatra kako je njezina izjava neprimjerena te da je zaslužila otkaz.

Komentara 21

UN
unbekant
22:11 09.01.2012.

\"Ante1956\" druze dok je udba vladala,i onaj Titin \"prokleti\" socijalizam,imali smo vise turista u Hrvatskoj,nego Turska i Grcka skupa,hebiga nama nista ne valja

Avatar 170619890000
170619890000
18:12 08.01.2012.

... Pave i po treći put ti dajem podršku ... a po milijunti put pljujem na vlahušića jer je komunista i lopov ... strava ...

AU
autoritet
19:14 08.01.2012.

Bravo, Pave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije