Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretukli Nizozemca

'Ovo je drugi incident u manje od mjesec dana, zabrinuti smo za sigurnost građana i turista u Poreču'

Bijeli san,Poreč
Foto: Wikipedia Commons
24.07.2014.
u 11:14

"Kada na male nepravilnosti ne reagiramo na vrijeme, one se samo povećavaju, i na kraju eskaliraju. "

Nakon što se porečki ogranaka IDS-a oglasio o incidentu u koje je ozlijeđen Nizozemski turist u staroj gradskoj jezgri, nakon sukoba sa vlasnikom slastičarnice Bijeli san, te podržao gradonačelnika Poreča u traženju što bržeg i maksimalnog sankcioniranja počinitelja, oglasili su predstavnici ostalih političkih opcija. Ima ih malo, no portal Parentium donosi njihove reakcije.

Jedna od najaktivnijih i po političkom stažu najdugovječnija nezavisna vijećnica Snježana Mekota poručila je za Parentium.com:

  - Nevjerojatno je koliko nerazuman postupak nekog pojedinca može ostaviti posljedica na ukupan dojam o destinaciji. Suosjećamo sa oštećenim gospodinom i njegovom obitelji, ali isto tako i sa našim sugrađaninom koji je doživio nešto slično. Više sam puta isticala da treba bolje ekipirati službu gradskih redara jer se nered u gradu povećava u više segmenata. Kada na male nepravilnosti ne reagiramo na vrijeme, one se samo povećavaju, i na kraju eskaliraju.

Porečki HDZ također osuđuje incident.

 - Moramo napomenuti da je ovo već drugi incident u manje od mjesec dana te  smo zabrinuti za sigurnost građana i turista u gradu koji živi od turista. IDS i njegovi koalicijski partneri po pitanju sigurnosti u gradu nisu ništa poduzeli te je ovo još jedan u nizu pokazatelja da zbog izbornih obećanja, podržavanja i muljaža, neki ljudi smatraju kako su šerifi i da im nitko ništa ne može.

>>Porečki IDS: Obitelji Bilali više nije mjesto u gradu

Komentara 1

DU
Deleted user
12:12 24.07.2014.

uf, da su kojim slučajem ovi tolerantni IDS-ovci na vlasti u Vukovaru protjerali bi sve komsije a tek Nizozemci, po njihovim izjavama oni bi protjerali čak i djecu možebitnih počinitelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije