Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Grmoja:

'Ne spremamo se za nove izbore, ali ih se sasvim sigurno ne bojimo'

04.12.2015., Dubrovnik - Nikola Grmoja, clan Mosta i zamjenik gradonacelnika Metkovica Boza Petrova. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
16.05.2016.
u 09:00

– Problem je u neodgovornosti određenog djela zastupnika koji petkom, a znaju da je tada glasovanje, zakažu neke druge aktivnosti i baš zato će Most inzistirati na kažnjavanju zastupnika koji ne obavljaju posao za koji su plaćeni – zaključuje Grmoja

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja komentirao je ostavku glavnog stratega Mosta Ivice Relkovića na mjesto savjetnika Bože Petrova, piše HRT.

– Gospodin Relković povukao se s odgovornog mjesta savjetnika potpredsjednika Vlade iz privatnih razloga i posvetit će se operativi Mosta. To ne znači da se spremamo za nove izbore, ali ih se ne bojimo. Odluke Reljkovića, kao i Ivana Kovačića koji se odrekao mjesta predsjednika Kluba Mosta, dokaz su da nam nije stalo do fotelja – rekao je Grmoja.

Kazao je i da se g. Relković odrekao honorara i funkcija koja ide uz to, isto kao i g. Kovačić koji se odrekao mjesta predsjednika Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista.

– Mostovci su dokazali da nisu foteljaši, nas zanimaju promjene i na njima ćemo inzistirati. Ako vidimo kroz određeno vrijeme da od tih promjena nema ništa, odnosno ako ne budemo zadovoljni odnosima i unutar Domoljubne koalicije ili ako osjetimo da postoji bilo kakva opasnost od ugroza nacionalnih interesa, spremni smo ići na izbore, a onda neka građani odluče u kojem smjeru žele da ova zemlja ide – smatra Grmoja.

Također je komentirao stanje u Saboru, rekavši da se odmah znalo da saborska većina nije snažna te, kada izostane nekoliko zastupnika, nema saborske većine, ali da ona nije upitna.

– Problem je u neodgovornosti određenog djela zastupnika koji petkom, a znaju da je tada glasovanje, zakažu neke druge aktivnosti i baš zato će Most inzistirati na kažnjavanju zastupnika koji ne obavljaju posao za koji su plaćeni – zaključuje Grmoja.

>> Grmoja: Ne vidim zbog čega bih se trebao ispričati Ostojiću

Komentara 22

Avatar dmitarX
dmitarX
10:18 16.05.2016.

Miševi..

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:17 16.05.2016.

Grmoji bi bilo bolje da šuti, teško da je netko izrekao toliko floskula kao on u zadnjih par mjeseci!

DU
Deleted user
10:24 16.05.2016.

Ne boje ih se jer su svijesni da nemaju sanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije