Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar rada

Mrsić: Zakon o radu stupa na snagu 8. kolovoza

Mirando Mrsić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.08.2014.
u 10:10

Zakon je danas objavljen u Narodnim novinama

Zakon o radu stupa na snagu 8. kolovoza, najavio je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić gostujući u emisiji Hrvatskoj radija "Ujutro Prvi". Zakon je danas objavljen u Narodnim novinama, prenosi HRT.

Mrsić je također rekao da je dosad tek 2218 mirovinskih osiguranika promijenilo svoj portfelj ulaganja. Većinom su se odlučili za model A u kojem se njihova sredstva iz drugog stupa ulažu u rizičnije dionice, no koje mogu ostvariti veći prinos.

>> Mrsić: Cilj novog ZOR-a je da štiti slabije, a to su radnici

>> Liječnici sada više nemaju pravo na štrajk

Komentara 12

DU
Deleted user
10:20 01.08.2014.

Dok Miralem hladi genitalije u moru, njegova partija zabija zadnji čavao u radnički lijes.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:39 01.08.2014.

Hm, konačno je i papirnato reguliran status hrvatskih radnika, koji su i do sada bili robovi za siću, ali se nije smjelo napisati. Kad ova Vlada štiti radnike, kao slabije, onda me to podsječa na situaciju kad su Rusi 1968 došli zaštititi Mađarsku od mađara, koji su ih slijedečih 20 godina molili da ih ne štite. To smo i mi radnici molili ovu Vladu, ali ona je učinila ovo, objavom u nenarodnim novinama.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:44 01.08.2014.

...mirko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije