Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o alekseju milleru

Milanović: Ne znam dolazi li šef Gazproma, svim ozbiljnim investitorima otvorena su vrata

Zoran Milanović u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
28.06.2014.
u 14:53

Svatko s poslovnim namjerama, tko želi ulagati i zapošljavati, dobrodošao je u Hrvatsku, ali zna se gdje se posao dogovara, to je Ministarstvo gospodarstva, a onda i hrvatska Vlada, rekao je premijer

Premijer Zoran Milanović danas je prokomentirao dolazak šefa Gazproma u Hrvatsku nakon svečanosti uručenja potvrde o razminiranosti Dubrovačko-neretvanske županije u Muzeju Domovinskog  rata na Srđu.

-Nisam upoznat s dolaskom šefa Gazproma u Hrvatsku i ne znam koji je razlog  njegovog dolaska - odgovorio je premijer Zoran Milanović na novinarski upit  tijekom boravka u Dubrovniku. "Ali svim ozbiljnim investitorima zainteresiranima za istraživanje ugljikovodika u Jadranu vrata su otvorena, a adresa im je Ministarstvo gospodarstva. Svatko s poslovnim namjerama, tko želi ulagati i zapošljavati, dobrodošao je u Hrvatsku, ali zna se gdje se posao dogovara, to je Ministarstvo gospodarstva, a onda i hrvatska Vlada - dodao je premijer Milanović komentirajući najavu dolaska šefa ruskog Gazproma Alekseja Millera u Hrvatsku, koji bi se idućeg tjedna trebao sastati s predsjednikom Ivom Josipovićem. 

Novinari su premijera pitali i o uvođenju građanskog odgoja u škole, na što je rekao:

- Jedno je tehničko-zakonska pretpostavka, imamo li udžbenike i predavače za to, a drugo je sam sadržaj građanskog odgoja, odnosno uvođenje mladih ljudi u svijet demokracije, građanskih i ljudskih prava. O tome nema pregovora, mislim da nitko u Hrvatskoj nije protiv toga i taj dio ide već od ove jeseni kao međupredmetna nastava, prema tome se ne odustaje od sadržaja. A u punu primjenu i poseban predmet idemo u sljedećoj školskoj godini. Nema odustajanja, nego idemo na čistu, održivu varijantu - rekao je premijer Milanović.

>> Putinov glavni naftaš i Obamin čovjek stižu u Zagreb

Komentara 24

SV
sveznamdrugi
17:38 28.06.2014.

Znamo mi da ti neznaš

Avatar mario phoenix
mario phoenix
16:51 28.06.2014.

A što ovaj lopov tu glumi? Nema pojma kako vodit Hrvatsku to mu vjerujem.

BA
Bananaman
17:24 28.06.2014.

Samo nedajte ovog nesposobnjakovica Milanovica blizu, najnesposobniji politicar u povijesti politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije