Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS O PREDSJEDNICI

'Kazala je kako će lupati šakom o stol, a o lex Agrokoru ni riječi'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
11.04.2017.
u 12:36

'Šutnja u ovako važnom trenutku još je jedan u nizu dokaza da je Kolinda Grabar Kitarović potpuno nedorasla svojoj funkciji'

HNS je u utorak poručio kako im je nevjerojatno da u trenutku kada je država ugrožena ozbiljnošću situacije oko Agrokora građani od predsjednice Republike nisu čuli niti jedan stav i prijedlog koji se odnosi na tu krizu neviđenih razmjera, a njezinu šutnju drže znakovitom i sramotnom.

Predsjednica Republike šuti o Vladinom "Lex Agrokor“, o njegovoj ustavnosti, šuti o položaju dobavljača i radnika, dok je, ne tako davno, u nekim drugim situacijama glasno govorila kako će „lupati šakom o stol“, poručuju HNS-ovci u priopćenju.

Prije mjesec dana zbog učestalih gafova predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović pitali smo se je li ona dorasla funkciji koju ima. Danas, u trenutku kada je država ugrožena ozbiljnom situacijom u Agrokoru, a predsjednica Republike šuti, naše pitanje dobiva jasan odgovor, ističu HNS-ovci.

Brine ih, kažu, takvo stanje, a ignoriranje gorućih problema zemlje samo je, po njihovom mišljenju, nastavak njezinog već ustaljenog obrasca ponašanja.

"Sjetimo se samo relativiziranja slučajeva govora mržnje i netolerancije, skandaloznih izjava u kojima predsjednica govori da DORH ne bi trebao istraživati prošlost, obrušavanja na medije i na dio hrvatskih veleposlanika, ali i čitavog niza drugih, potpuno neprimjerenih izjava i afera, poput afere čokoladice ili afere Lozančić.

Šutnja u ovako važnom trenutku još je jedan u nizu dokaza da je Kolinda Grabar Kitarović potpuno nedorasla svojoj funkciji i da zato građani gube povjerenje u institucije, u ovom slučaju instituciju predsjednice države", navode u priopćenju.

>> Agrokor na led stavio priču o HEP-u, Ini, MOL-u i reformi

>> Ramljak o dosadašnjim članovima Uprave Agrokora: Nije potrebno da stalno dolaze na posao

Ključne riječi

Komentara 115

AP
apolon
14:20 11.04.2017.

Kada je prije nekoliko godina srpski ministar pravosuđa jednoj studentici na predavanju uzeo iz ruku bocu mineralne vode Jana i bacio je u smeće uz obrazloženje bolje piti Srpsku vodu tadašnja šefica i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić nije nivanjskih poslova Vesna Pusić nije ni pisnula!? Uzgred ...mnoga novinarska pera o tom slučaju su mirovala!!!

BI
Binga01
14:41 11.04.2017.

Nadam se da je drug Razdjelnik vratio Ledo škrinju i time pomogao oporavku Agrokora.

KL
Klarahrv
12:49 11.04.2017.

HNS - lopovska stranka nema pravo ništa komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije