Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Jakovčićevom najmu

Kajin dodjelu prostora na atraktivnoj lokaciji po izrazito niskoj cijeni drži sramotnom

Damir Kajin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.10.2014.
u 16:05

Još se jednom osvrnuo i na slučaj Bandić. Sve što se stavlja Bandiću na teret je ''kap na dlanu' naspram Istre

Nakon predsjednika pulskog SDP-a Danijela Ferića i nezavisni saborski zastupnik te predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin komentirao je najam prostora europarlamentarca Ivana Jakovčića u centru Pule za dva eura po četvornom metru.

Kajin dodjelu prostora na atraktivnoj lokaciji po izrazito niskoj cijeni drži sramotnom i predlaže da se Jakovčić po toj cijeni smjesti u Rojc. Još se jednom osvrnuo i na slučaj Bandić. Sve što se stavlja Bandiću na teret je ''kap na dlanu" naspram Istre, zaključio je Kajin te ponovio da nije riječ o o političkom procesu, iako će taj proces bitno promijeniti političku scenu. Rezimirao je i prvu godinu našeg članstva u EU. 

– Korist od EU je mala ili bolje rečeno u prvoj godini pristupa nikakva, uplatili smo 537 milijuna eura, a povukli 575 milijuna eura – rekao je Kajin i napomenuo kako nam prioritete određuje Bruxelles, a ne mi sami. EU našim sredstvima financira sebe, a ne nas, ali izbora nismo imali – kazao je Kajin.

>> 'Fimi medija' je mila majka pred istarskom 'Fimi medijom'  

>> Jakovčić dobio prostor u Puli za 15 kn po kvadratu  

>> U Europski parlament stigao zahtjev za skidanje imuniteta Jakovčiću!

Komentara 13

MI
MitsubishiTurbo
16:44 27.10.2014.

bravo kajine,,,i samo da napomenem,,,kajin je,,,, upozoravao na jakovcica dosta dugo vrijeme,,,ali nitko nije ragirao,,jer jakovcic ima zastitu od milanovica i sdp-a ali posto se njima sada blizi kraj,,,jakovcica treba uhapsiti,,,iza resetaka u remetinac i sprovesti detaljnu istragui nad njime on je upleten,,,odnosno njegovo ime kruzi po kriminalnim miljeima,,,po cijeloj hrvatsko,,,kako to,,,da jedantakav kriminalac sjedu u eu parlamentu,,,,trazimo odgovor milanovica josipovica i ostalih i sdp-a koji su ga i pogurali tamo,,,danas izlaze van muljaze kao sa ( na srecu ) bivsim ministrom ,,,jovanovicem,,,mislim da je doslo vrijeme da netko saslusa kajina jer mislim da on ima dobrih dokaza protiv jakovcica,,,sve ih treba procesuirati i pravac remetinac

Avatar navijač
navijač
17:06 27.10.2014.

Ima lj što sramotnije od načina na koji je Kajin i njemu slični ostvario pravo na visoku mirovinu a radi u saboru?

MI
misho32
18:17 27.10.2014.

ovaj veliki pravednik , koji sve kritizira, kasno se je sjetio . pa on je Jakovčića podržavao u njegovoj rabori više od 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije