Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvješće Soa-e

Je li Linić bio praćen i prisluškivan? Josipović će otkriti početkom sljedećeg tjedna

Ivo Josipović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
31.05.2014.
u 15:29

Predsjednik je istaknuo i da trenutni sukob u SDP-u ne smije opterećivati državu i njene institucije, a nije želio komentirati napise Večernjeg lista da je premijer Milanović znao za kredit HBOR-a koji je odobren njegovoj šogorici i bratu

Je li bivši ministar financija Slavko Linić bio praćen i prisluškivan znat će se početkom sljedećeg tjedna. Otkrio je to danas predsjednik RH Ivo Josipović koji jeu svom uredu na tradicionalnoj ''kavi s građanima'' rekao da prvo izvješće Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) o mogućem nadzoru bivšeg ministra nije dao na uvid javnosti jer izvješće o izvanrednom nadzoru koje je zatražio od Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost još nije gotovo.

- Kada se postupak kompletira javnost će dobiti sve. Nema smisla da sada iznosim parcijalne informacije koje će možda dobiti i određene korekcije - dodao je Josipović.

Na inzistiranje novinara da odgovori ima li nakon prvog izvješća razloga za brigu, Josipović je dodao: ''Nemojte. Rekao sam što sam imao za reći. Nema nagađanja. Kad nadzor bude gotov sve će se znati i nakon toga ćemo izvlačiti zaključke''.

Predsjednik je istaknuo i da trenutni sukob u SDP-u ne smije opterećivati državu i njene institucije, a nije želio komentirati napise Večernjeg lista da je premijer Milanović znao za kredit HBOR-a koji je odobren njegovoj šogorici i bratu.

- Ne mogu o tome, jer to ne znam i ne mogu nagađati - kazao je Josipović.

>>Milanović je morao znati što mu radi brat, da hoda po ministarstvima, vrši pritisak i posreduje

Komentara 18

Avatar puky
puky
15:44 31.05.2014.

... sve muckaros do muckarosa ... nesto josipovic zna sto nije dobro za Zoku, partiju i cijelu vladu ali nece to objeldaniti vec sada popravljaju stetu novim petljancijama kao da se nece prekosutra sve doznati kao i uvijek do sada ... strava ...

AL
alfa5
16:41 31.05.2014.

da li je linic pracen,,,objavice jospovic ,,,kaze sljedeci tijedan,,,,odgovor,,,,da li je pracen,,,mozemo zakljuciti,,,odmah,,,kad je rijec da dolazi od predsjednika,,,odgovor je,,,nije,,,zasto da cemako sljedeci tijedan kad odgovor znamo i danas ....odakle dolazi josipovic,,,iz ,,,sdp-a,,,znaci svaki daljni komentar je suvisan

KR
krka
17:16 31.05.2014.

otkriti češ ti da ona stvaru kojoj je plivao drug tomić....smrdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije